Izlaziti s nekim novim nakon duge veze

Obuzeo me osjećaj vrućine i počeo sam drhtati. Vrištala sam dok sam zarivala glavu u njegov vrat. Osjećala sam se tako sigurno i u miru i tako zaštićeno i sigurno sa svojim tijelom i dušom povjerenim ovom čovjeku. Nikad to više nisam probao misleći je li to bio seks onda kome treba.

Nije to bila osovina koja je klizila naprijed-natrag, već je glava bila gurnuta između mojih donjih usana. Isprva sam bio malo ljubomoran, ali ona je bila toliko uvjerljiva da sam ubrzo bio sretan zbog nje. Otvorio mi je noge i gurnuo svoj penis koji je stajao uspravno i stavio ga između mojih nogu. Cory se počeo kretati u meni. Znala sam da moji sokovi prekrivaju njegovu osovinu, jer su mi donje usne bile gotovo napola omotane oko njega. Izvlačio bi ga sve dok samo glava nije bila unutra, a zatim se vraćala duboko i sad je sve brže počinjala ritam svog zabijanja.
Samo me uzeo u naručje i privukao moje vruće mokro golo tijelo na svoje. Moj otac je preminuo kada sam imao šest godina, ostavivši mamu i bio sam užasnut izlaziti s nekim novim nakon duge veze. Radio je nekoliko godina na građevinskom projektu na krajnjem sjeveru gdje bi odlazio na gradilište oko šest tjedana i vraćao se kući na tjedan dana odmora u civilizaciji da tako kažem. Moj brežuljak je bio spušten od struje.

Osjećao sam se kao da imam milijun živčanih završetaka gdje su naša tijela spojena. Na krevetu se stvorio mali bazen dok je bjelkasta ljepljiva tekućina tekla između mojih nogu.