Najbolja aplikacija za upoznavanje na svijetu

Carrie je donijela dildo od 7" zajedno s remenom na vibratoru. Ona je bila agresor, govorila je prljavo, i igrala se prljavo. Samo sam je trebao dotaknuti. Bilo je to potpuno drugačije iskustvo onda kada smo igrali Istinu ili Dare. Oboje smo se trljali ili odijevali dok nismo odlučili ponovno početi razgovarati.

Nastavili smo naš seksualni razgovor. Na sve sam im iskreno odgovorio. Svi znate da volim zadirkivati, i evo me opet. Priče ste seksi najbolja aplikacija za upoznavanje na svijetu. Jedan sam stisnuo između prstiju motajući bradavicu okolo, dok mi je druga ruka putovala niže. Kenny. Preuzela je potpunu kontrolu nad situacijom. Rekla mi je da sjednem na krevet koju aplikaciju za upoznavanje koristiti reddit.

Znam da mi je lice zacijelo bio šok. Da vam ispričam kako je protekla naša noć... Volio bih dok me jebe u dupe. Moji prsti su brzo pronašli put do njezine mace.

U našem svakodnevnom životu ja sam obično agresivan. Zatim je izašla i rekla mi da ima film koji moram pogledati pa sam oprezno ušao u njezinu spavaću sobu.

Dok smo ovako razgovarali Carrie je disala sve teže, a ja sam postajao još vlažniji. Tu je crnkinja koja liže macu Azijatkinje, dok joj prsti guraju u nju. Ovo je bila Carrie koju nisam poznavao.