Najbolja aplikacija za upoznavanje širom svijeta

Međutim, imali su normalnu jebenu sesiju, iako prisilno, budući da niti jedan nije mogao stvarno protestirati zbog svog stanja.Činilo se da Brian zapravo uživa u tome, unatoč veslu koje ga je svakih nekoliko sekundi udaralo po guzici, tjerajući ga da svoj penis dublje zaroni u Maurineinu macu. Međutim, kako se gomila smanjivala, kako bi glasali, tri štene robinja bila su prepuštena vlastitim mislima o tome tko će biti novo štene koje će ih sresti u uzgajivačnici te noći. Kako je počelo drugo poluvrijeme, navijačice su brojale prodane ulaznice i vidjeli da su prodali samo 150 ulaznica.
Do sada ju je pojebalo najmanje 30 muškaraca, a lizalo ju je još 30 žena. Prvi muškarac se u međuvremenu spremao pojebati Sarinu izloženu macu. Nastavi s dobrim radom..

Navijačice u teretani također su postajale prebijene od sramote jer se cijela gomila u teretani spustila i bile zauzete stiskanjem grudi i bedara, te su prstima prstima tjerale da se svaka od djevojaka migolji i kremira, jer su sve dovedene do orgazma nakon orgazma. Okvir je također držao Briana i Maurine, koji su također bili zarobljeni unutar granica vlastitih kučkinih odijela.
Neki od muškaraca pokušali su je grupno pojebati što nije bilo dopušteno zbog ograničenja disanja koja su kučka odijela nametnula svim robinjama štenaca. Kad je okupljenom mnoštvu objavljen ukupni broj, od njih se diglo klicanje jer su znali da će se još jedno štene robinje pridružiti uzgajivačnicama."Dame i gospodo, naše navijačice su prodale 180 ulaznica za jebanje s našim psićem Missy.
Kad su upisani zadnji glasovi, oglasio se spiker."Pa, izgleda da imamo pobjednika, ili bi trebao biti labaviji? HAHA, ok ljudi, naš sljedeći štene rob je..." Sjajna priča, ali tko je sljedeće štene?Jedva čekam pročitati sljedeću. Počeli su raditi tribine i tribine, kako bi pokušali prodati još ulaznica, ali su uspjeli doći samo do 180 na zatvaranju. Međutim, bilo joj je drago što je postojalo osiguranje koje će promatrati gomilu. Smatralo se da je to rizik, s obzirom na to da je gutanje bilo nemoguće s prstenom na mjestu.

Upravo se oporavila, kad joj je još jedan penis zaronio u macu, izazvavši još jedan zaprepašteni uzvik od Sarah. Sada su bili bespomoćni i vrpoljili se, znajući što ih slijedi."Dame i gospodo, sada je vrijeme da odaberete koju djevojku želite sljedeću vidjeti. Brent i Maurine su se također ševili, ali pravi nastup te večeri pripao je Sarah. Matematika je pokazala da je te večeri prodano 200 ulaznica. Stoga ćemo imati glasovanje, da vidimo koji od naših navijačice, iduće će odgovarati.
Uživajte, ljudi."Sarah, Maurine i Brian čuli su tu objavu u predvorju, kao i većina muškaraca koji su čekali da zarone u Sarinu macu. Djevojke, znate pravila. Kako se linija počela kretati naprijed, publika je promatrala kako je svaki penis zaronio u bespomoćnu Sarinu macu, dovodeći jadnu djevojku do jecaja sa svakim prodorom, a neki su zadihali dok je njezino tijelo počelo reagirati na neprestano jebanje koje je primala. Sarah i njezina prva mušterija jebali su se oko 2 minute, prije nego što se on izvukao i upucao svoj teret na njeno odijelo.Čovjek se nacerio i udario Sarino dupe dok je odlazio, zbog čega je Sarah uzviknula od šoka i boli. Jedna je žena čak šapnula da bi voljela da se može pridružiti Sari u prikladnom životu, što je natjeralo Sarah da vikne od iznenađenja najbolja aplikacija za upoznavanje širom svijeta. Ruke i noge su joj bile zarobljene u sputavajućem odijelu u koje je Brian natjerao prije mjesec dana.
Svaka djevojka je također mogla čuti elektronički bip dok su glasovi upisivani u okvire, što je djevojčice dovodilo do brige o tome koliko su glasova dobile. Muškarci i nekoliko žena masovno su kupovali karte, a navijačice su znale da će vjerojatno postići svoj cilj od 2000 dolara, a svaka se karta prodavala po 10 dolara. Svucite se, stanite na kraj teretane i budite spremni za inspekciju."Najavljivač je gledao kako sve djevojke skidaju uniforme, uredno ih postavljaju pored svog stupa, a ruke imaju svezane na leđima iza motki. To je 20 manje od potrebnog iznosa potrebnog za njihov cilj od 2000 dolara.