Izlaziti nakon što je supružnik umro

Osjećao sam neku akciju dolje čak i prije nego što sam osjetio kako mi April uzima svaki centimetar prepona, a zatim sam nastavio držati svoj djelomično uspravan penis s dva prsta na vrhu svog do tada super osjetljivog gumba. C, vi mene i druge djevojke vidite ovako cijelo vrijeme, a nama je ugodno biti goli pred vama, možete biti takvi ispred nas za ovo jedno putovanje. Valjda ti dugujem da opišem njezinu prijateljicu.

Prošetao sam na svašta, uradi sam piercinge u svim dijelovima tijela, depilaciju vagine. Okrenuo sam se i gledao Apriline sise koje su visjele ispred mene dok je opsjedala moje noge, tako su mlade i čvrste, samo super, mogao bih dodati. Jedne večeri bile su samo Shelly i April u kući, čekale su me, i na moje iznenađenje gole. Predao sam se i tada sam bio u tome, zapravo, bio sam nekako uzbuđen što ću završiti prednju stranu do travnja jer su područje na koje još nisam stavio losion bile moje prepone. Njezina majka, moja supruga, prije 10 godina se zaposlila dobro plaćen, ali je postao prezahtjevan. Mislim da me vole više od svojih roditelja, ali najviše zato što sam popustljiviji, (to znači da sam lakša marka.) Imam ured u poslu za koji radim, ali u ovim vremenima COVID-a provodim više vremena u mom kućnom uredu. Ionako će ići, mislio sam da ću se bolje osjećati da sam vidio kako je. Oni znaju da je otvoreno, to je bila moja navika, jedna moja supruga i ja počeli smo vidjeti je li uvela policijski sat tijekom svojih maloljetnih buntovnih godina.

Ne brinem se toliko za njenu vožnju, prilično je odgovorna u tom području. Vozi otkako je prije dvije godine napunila 16, sada ima 19 godina. Također sam mogao osjetiti njezinu macu za koju se kunem da je mokra na mojim bedrima. Ona je moje jedino dijete, zjenica mog oka, i razmažena je kad je tata u pitanju. Travanj mi je najdraži, i nadam se da nikada neću dobiti viziju svoje kćeri gole u glavi, ona je tako lijepa cura, ali ona je moja kćer. Djevojke su sve stavile svoje ručnike i deke, a ja sam svoje u području između mojih djevojaka i ostalih.

Noćne majice za tinejdžerice ovih dana su samo malo, ako ne i donje rublje, mnoge su prozirne na područjima koja bi inače bila pokrivena. Nekoliko njih je bilo naoružano s bočicama kreme za sunčanje u rukama."OK tata, okružen si da se ne bi isticao, daj te kovčege, ti si moj tata, pa ću dopustiti da te moje cure namažu s obje strane losionom, a ljudi koji te ne vide puno, uglavnom samo se djevojke guze dok se saginju kako bi ga nanijele."Kakav sam izbor imao, osim što bi idiot odbio 6 golih zgodnih tinejdžera, nisam bio u srodstvu s čekanjem da nanesem losion na svoje skoro golo tijelo. Ne sjećam se da sam imao zamjerke na njegovu veličinu, pretpostavljam, ali prošlo je dosta vremena otkako ga netko novi nije vidio. Nije čekala odgovor, ionako ga nisam imao za nju, samo je završila sa: "Nećemo dugo tata, možeš gledati ako želiš nemamo ništa protiv, postajem dobar u tome , jedva da napravi grimasu, gledaj me kako izvlačim ovo."Pa, gledao sam, njena prijateljica se nije bunila, samo je sjedila raširenih nogu. Ponekad pomislim da, budući da sam prilično bio oba roditelja Shelly, ona i njezini prijatelji misle da sam samo lagodan tata, a ne napaljeni 40-godišnji muškarac izgladnjeli seksom kakav sam postao. Moja kuća je bila jedna velika pidžama zabava zadnjih godinu dana, pogotovo ovo ljeto. Svi njezini prijatelji znaju da sam razmazio Shelly na smrt. Nisam izravno odgovorio ni na jedno od njih osim na svoje uobičajeno "Bok cure, zabavite se", i krenuo sam pod tuš.
Dakle, dok je ona to radila, ja sam imao 6 mačkica i 12 sisa u mom pogledu, oni su imali moj kurac i jaja u svojim. Do sada su to bile moje cure, nekoliko momaka, većina mojih cura je do tada bila gola, par se nije odrekao "V" koji pokriva svoje vagine. Ali nekako mi je drago što se ne srame svojih tijela, ne bi se trebali. Tinejdžeri, jednostavno moraju isprobati sve, a ima i gorih stvari koje bi mogli poželjeti probati, a ne pitati ih prije. U ovom slučaju, uživao sam vidjeti njezinu prijateljicu, pogotovo jer znam da je jedna od starijih s 20 godina.
Imamo kupaonicu s kupaonicom kod majstora koju moja žena rijetko viđa ili koristi koju djevojke često koriste za piercing i depilaciju jer je veća od kupke za goste. Imala je i medaljon koji je visio na njenom slatkom malom pupku, a ispod toga je bio moj omiljeni piercing, naravno, kakav želi moja kći, točno iznad klitorisa na kapuljači.

To je samo primjer onoga što vidim. Nekako je zastrašujuće da bi uopće slijedila bilo koga, pokušao sam je odgojiti da bude svoja. Nisam mogao tek tako otići dok nisam pogledao njezinu klijenticu i čuo što bi imala reći o tome. Neslužbene usamljene MILF-ice i dečki koji vole zaviriti u cijeli ženski dio je sljedeći nakon njega izlaziti nakon što je supružnik umro.

Naš en Suite odvojen je od spavaće sobe samo džepnim vratima koja se rijetko kada zatvaraju. Uhvatio sam pogled na njezinu ružičastu i otišao prije nego što sam se očvrsnuo u svojim tankim hlačicama za trčanje. Ima jedna njena djevojka kojoj povjeruju da radi pirsing, a neki od njih, čak i vaginalni, rade negdje u mojoj kući.