Profil za upoznavanje tate šale

Kapljica koja čeka širi mi se vrhom jezika.
Usporila sam dok se diže iz kreveta, hvatajući me za ruke, polaže me preko mekane puhaste tješine na trbuhu. Nagnuvši se bliže meni, dodiruje vrhom svoje glave moje usne. Nisu izgovorene riječi, ali pogled u njegovim očima dok me je istraživao i dalje me proganja u sjećanju. Lagano maženje, prstom tražeći i otkrivajući nježnu kvrgu. Borba je zavladati fantazijama koje zasjenjuju moj dan. Moje držanje je samouvjereno, kada se krećem - činim to snažnim odlučnim korakom.

Na podu, na koljenima, dušo..." Sjedeći, prebacujem noge preko stranice kreveta i stojim od slabosti. Zajedno smo čisti, nikad nisam želio više.. Moji nokti meko sviraju preko njegovih leđa - do struka. Zapešća su mi nevezana kada se podiže s mene, pada uz mene, privlačeći me na svoja prsa. Prelazeći vrhovima prstiju niz moje ruke do ramena, zaustavljajući se preblizu mojih grudi. U svakom trenutku se podiže slika: gleda me dolje - obavija me svojim rukama - spuštam glavu na njegovo rame, a usne jedva dodiruju njegov vrat. Izgubljen sam zauvijek. Stojeći preda mnom, njegova je želja okrenuta prema meni... Okrećući se kako bih posegnula za njegovim licem, uzimajući ga u ruke, naginjem se kako bih svojim usnama dodirnula njegove. Ali, moja senzualnost je upadljiva profil za upoznavanje tate šale. Uhvativši me za struk, okreće me prema krevetu i sagne me, a moje vezane ruke počivaju na mekoj jorgani.
Njegovi korijeni su ukorijenjeni u moju potrebu da udovoljim, to je neophodno za sreću. Njegove me ruke drže dok se rušimo u mješavinu tijela.

Razmaziš me svojim glasom, tako mekim, poput baršuna..." Rekli su mi da se strancima činim hladan i povučen konkurenti online datinga. Svršavam tako brzo da ne mogu vjerovati da se to dogodilo...ali to se nastavlja, beskrajno ljuljanje električne strasti.
Koža je tako topla, čvrsta, a opet meka. U njegovom sam zagrljaju. Njegovo oslobađanje slijedi jednako snažno i on pada na mene, prikliještivši me za krevet. Spuštajući se preko mene, lagano me grizući za ramena, klizeći u mene, rastavljajući moje tople, vlažne usne. Muškarci ne bulje kad hoda pored mene, očito nema komentara.

Spavanje nas uzima, tako duboko i mirno. Njegovi prsti sežu u moju kosu, držeći moju glavu.