Istočnoindijsko upoznavanje

by RoseWood "Kao što mi je rekao prijatelj" Stella u kojoj živim gotovo pet godina uvijek je igrala ulogu dugogodišnje supruge koja nikada nije zalutala niti naučila ništa osim onoga što joj je muž pokazao.Što nije bilo puno po načinu na koji je glumila.

Tako je pomicala ustima naprijed-natrag na divovskoj kobasici koja je bila mlitava. Njezina su usta sada bila omotana oko njegovog masivnog penis. Ili mi je barem dopustila da vjerujem. Otkotrljao sam je prema sebi i legao čekajući da mi pokaže koliko je dobra pusačica. S vremena na vrijeme pustila ga je da izmakne iz njezinih velikodušnih usta samo da bi ga ponovno uhvatila kao i prvi put.Činilo se da ga je ovaj čin uzbudio i uvijek je bilo treperenje pokreta mišića u podnožju njegovog penisa. Bila sam broj tri na njenoj listi ljubavnika otkako je ostala udovica.
Pucao sam pun punjenja njezine mace, na leđima i puna joj usta do pucanja s njegovim debelim penisom. Ovo je bio vrhunac svih vrhunaca. Neka bude tako. Počeo sam joj prstati po guzici i u početku je bila jako uzrujana zbog toga. Bilo mi je teško povjerovati da bi bilo koja žena u šezdesetim godinama mogla biti tako glupa o seksu i njegovim radostima. Čak i na pomisao na njezina velikodušna usta oko mog kuraca počelo mi je skočiti u ritam srca.
Cijelo vrijeme, pa čak i nekoliko sekundi nakon što je zaustavila svoj vrhunac, imao sam prst dobro zabijen u njezin šupak. Dao sam im pet minuta i kad sam izašao obje su bile gole, a Stella je sjedila na krevetu i igrala se s kratkim debelim kitom. Stella je vrisnula radosnim kreštavim glasom koji se nikad prije nije čuo iz njezinih usta istočnoindijsko upoznavanje.

Gurao sam sve dok mi kurac nije bio zakopan skroz u njeno nikad prije sjebano dupe. Nije svršio pa je nakon što je završio njezin kurac izvukao kurac i pomaknuo se kako bi mu ona mogla sisati kurac. Voli da je ližem do vrhunca gotovo jednako dobro kao što voli jebati. Tada je prvi put u svojih gotovo šezdeset godina Stella okusila mušku spermu. Rekao joj je kako želi da joj uzvrati uslugu. Kako god da smo stigli kući i u krevet. Sljedećeg dana na popodnevnom suncu koje je strujalo kroz motelske udovice položili su je na krevet i raširivši noge brzo ju je polizao do novog vrhunca. To se ponovilo u dva navrata prije nego što je priznala da se to uopće dogodilo. Nekako je ušla u njegov krevet. Sljedećih nekoliko mjeseci posjećivala ga je u njegovu domu i seksualni čin se ponovio i još nekoliko puta je proizvodio vlagu iz svog kura.
Išli smo na obiteljski izlet u Chilies. Igrale su se s njezinim prekrasnim sisama veličine 40-ih DD. Povikala je da svršava i opet su joj usta bila ispunjena spermom.
Ali, srećom, oboje smo naišli na mlađeg tipa kojeg smo oboje poznavali tamilnadu web stranice za upoznavanje besplatno. Pozvala sam ga van na večeru i nas troje smo se našli na piću.Činilo se da se Stella vrlo lako napila i ubrzo smo bili u motelskoj sobi.