što treba znati kad izlaziš sa ženom rakom

Njezin se tip sagnuo, prstima joj prošao kroz kosu i uvukao joj glavu kako bi mogao kliznuti što dublje u njezina usta. Košulja joj je izgledala poput skupljenog dresa koji je bio toliko kratak da nije prekrivao donji dio njezinih sisa, a v izrez je pokazivao puno njezinih sisa iz drugog smjera. Trener je odveo Jess do mjesta gdje je bio tip bez kurvinih usta oko svog kuraca. Jess je posegnula preko ruke, pogladila Redove momke do svoje gole guze.
Zagunđala je, bedra su joj drhtala, sada se naginjala dalje, a njezine velike obješene sise vidljive su joj između nogu. Milovala ga je, pregledavala i ubrzo trljala dok su joj prsti bučno klizili unutra i van u vrućoj, močvarnoj vlagi njezine mace.Ćelija je bila razotkrivena, ali ono malo sramote koju je Jess imala isparilo je kad je bila napeta, kad joj je maca proradila i dupe podmazano i stimulirano, a ona joj je izrekla svoju sudbinu."Dobra drolja", čula je ispred svoje ćelije. Onda je tvoj red da jedeš."Jess se smjestila i uzela tvrdi penis u usta, čuvši kako je njen tip stenjao. Jess je vrisnula u penis na rubu grla i pomaknula glavu u svim mogućim smjerovima dok je držala penis svog muškarca u ustima.
Jess je ustala da sjedne i odmori se od seksualne izvedbe i stimulacije, da se opusti i pojede. Znala je tko je i tko bi trebala biti. Noge su joj bile slabe i tresle su se.
Dok je to činila, vrata Jessine ćelije su se škljocnula. Jess je usisala svoje obraze, gusta pljuvačka iz njezina grla se digla, precum aromatizirajući vrući penis koji joj je upumpavao u usta, bockajući joj grlo.
Izgleda da je drolja uvijek drolja.. Njezini treneri htjeli su da zadrži svoj kalorijski unos, da ostane puna i puna energije. Njezina maca snažno je stisnula dildo dok su joj sokovi izlijevali iz nje. Zatim je, kao prikladna, fleksibilna, jebena kurva, zabila dildo u svoju mokru macu, raširila noge dovoljno za stabilnost, držala se za šipke na boku i sagnula se što treba znati kad izlaziš sa ženom rakom. Nosila je čarape koje su joj se penjale do bedara, te tenisice i štitnike za koljena sa siluetama djevojaka s blatnjavom koje su davale glavu na njima. Otvorila je prorez na dnu Jessine ćelije i gurnula kutiju s odjećom u svoju ćeliju."Obuci se i dođi jesti", rekao je trener, okrenuvši se da ode. Samo ono što je na jelovniku."Trener je odveo Jess do redova stolova, a usjev je gurao Jessine velike dupe obraze. Dobro je podnosila svoj trening. Taj je trenutak skromnosti bio toliko kratak da je još uvijek prolazio kroz Jessinu glavu dok je prešla, stajala okrenuta prema stražnjem dijelu ćelije s dildoom koji joj je bockao stražnjicu. Male, pripijene tange koje su bile u stilu sportskih hlačica koje su bile vezane sa strane pokazivale su njezine okrugle, debele guzice, a uski, tanki materijal grlio je svaki dio njezine mace, dajući joj prekrasan devin prst. Bila je kurva.

U dobrom stanju, ali ne ogromno. S mokrim, usisnim zvukom iskočio je iz nje, ostavljajući Jess da se trese, mokra, njezino veliko dupe pritisnuto na rešetke, njezin šupak se trzao, a maca mokra i razjapljena."Dobro, droljo", rekao je trener, tapšući je po guzici kroz rešetke, tretirajući je kao životinju kakva je postajala.
Jess ga je pogledala dok je poslušno potonula na koljena, vidjevši kako izgleda njegovo lice i tijelo prije nego što je pogledala kako izgleda njegov donji dio tijela i penis. Jess je pokušala uskladiti svoj tempo i dubinu, sišući i vrteći jezik.