Kineski spoj u las vegasu

Carl je odgovorio da ne misli da bi djevojke to učinile, a čak i da jesu, dečki su i dalje dobivali ono što su htjeli!Iskreno, Carl zapravo nije htio dijeliti Paulu s Kevinom, imao je vrlo posesivnu stranu prema njemu i nije mu se osobito sviđala ideja da svoju Paulu dijeli s bilo kim.
Ispružila se u vrlo senzualnu pozu koja bi potaknula njegov kurac da to već nije bio Ben."Dođi ovamo i daj da vidim tog kurac, ljepotice", prednjala je, mijenjajući položaje tako da je zapravo seksi puzala do ruba kreveta. Njezina se maca stezala dok se dizala, a zatim se otvarala kako bi mu omogućila glatki klizanje dok je pala, njezina tehnika je bila nevjerojatna, osjećao se kao da će njegov kurac zaletjeti u njezino tijelo. Mislim da mi treba dobro batinanje, zar ne?""Apsolutno", dahnuo je, a kurac mu je ponovno počeo oživljavati. Na trenutak, dok ju je čuo zapravo jeca, pomislio je da je otišao malo predaleko i stao je milujući njezino zagrijano tijelo rukom."O, molim te, Carl..." zastenjala je i mahala guzicom, "Jebi me jako... Bilo je to nešto što nijedna djevojka nikada nije učinila za njega, čak ni njegova žena, a on je dahnuo od nevjerojatnog osjećaja kako mu mišići grla rade oko glave.Čak i ne shvaćajući što radi, rukama je pritisnuo njezin potiljak i držao njezine usne u međunožju... Na jednom mjestu kažete "njene čvrste grudi", a onda negdje drugdje u priči kažete da su joj grudi klecale posvuda. Uprtivši se bokovima o njegove prste, nastavila je s njim govoriti prljavo, još ga više palivši."Povrijedi me jebote...

da, ugrizi mi bradavicu, JAČE JE UGRIZ JAČE KOPILE!!! O, BOŽE... Nacerivši se na koje se prevrnuo na leđa i pogledao u njeno lice ispucano suzama, "Penji se, ti slasna kurvo!"a on je gledao kako su joj oči zasjale.
Iako su se tri puta poševili, a on je došao tri puta, nije se mogao sjetiti ni koliko puta bi svršila dok je on zlostavljao njezino tijelo. Na taj je način imao kontrolu nad njezinim položajem i držao ju je da sjedi uspravno kako bi mogao gledati njezine sise kako poskakuju, kosu kako joj se njiše i erotski izraz požude i zadovoljstva na licu. Te noći su se još dvaput poševili. Grudi moraju biti barem donekle opuštene da bi se "spustile" i moraju imati neku ozbiljnu opuštenost da bi "pale posvuda", te stoga moraju biti mekane, a nikako čvrste. o, bože, vlažiš me..." Spustivši jednu ruku, on je zapravo otrgnuo g-žicu s njezina tijela dok je vrisnula, a zubi su mu se grizli na bradavici u ustima."DA! POVRIJEDI ME KOPILE!"povikala je dok se tkanina parala, a ruke su joj uvlačile njegovu glavu u svoja prsa gdje su njegovi zubi grickali i grizli. Iako ga je ta ideja malo uzbudila, samo je pomislio da je gleda s nekim drugim. Samo to je bilo dovoljno da ga opet počne otežavati, Paula stvarno nije bila za oralni seks i mrzila je gutati;način na koji je Miriam pohlepno jela njegovu spermu bio je veliki zaokret. S rukama omotanim oko njezinih sisa, nije bilo dijela spolnih dijelova koji do jutra nije bio crven i upaljen...

o bože kako je vruće.. kineski spoj u las vegasu. Jedna od stvari koje je volio raditi bila je batina... Na njegov šok, iznenada se ukočila i povukla, cičeći "Ja to ne radim!""Oh..." nije baš znao što bi rekao, "oprosti..." "U redu je", malo se opustila, "samo, sad znaš.""Da ok", rekao je i ponovno joj počeo ljubiti grudi što treba znati kad izlaziš sa ženom rakom.

A njegova žena i ja smo se još ševili!Više priča!!!Koga briga je li priča već ispričana?Sve priče na stranici su na neki način o seksu. a Carl je oduvijek imao nešto za Miriam. Miriam je definitivno bila tip koji je dobio batina od svega što je vidio. Gutajući ga cijelim putem, sjedila bi tako što je duže mogla, samo klizeći jezikom preko njegove osovine prije nego što bi udahnula zrak i zatim ponovno zaronila.
Kad su njegovi prsti konačno oslobodili njezine grudi, na njezinoj su koži bili crveni otisci prstiju i ona se srušila na njega."To je bilo nevjerojatno", dahnula je, a oči su joj zasjale dok je podigla glavu da ga poljubi."Da, bilo je", nacerio se i uzvratio joj poljubac, "znaš, još uvijek te imam do kraja noći."Miriam je samo zastenjala kad joj je jezikom razdvojio usne. Carl je odmahnuo glavom, Kevin mu je oduvijek govorio da je Miriam pomalo divlja mačka, ali nikad nije shvatio koliko. Oboje su bili iznenađeni kada se žene nisu previše uzrujale zbog njihovog prijedloga i što su bile spremne pristati na to... Nakon toga je pljesnuo njezinu traljavu macu sve dok nije bila crvena poput njezine guzice, a zatim sjeo na rub kreveta kako bi ona mogla odskočiti na njega, ponovno okrenuta prema kameri. Podigavši ​​ruku, snažno ju je udario po tom zaobljenom derriereu, ostavljajući lijep ružičasti otisak šake na njegovoj blijedoj površini.
Kevin je čak pitao Carla je li mislio da im je namješteno. To jednostavno nema smisla. Polako, tijekom nekoliko mjeseci, muškarci su raspravljali o zamjeni žena, svingerima i začinjavanju njihovog seksualnog života. Previjajući se na njemu, njezina je maca masirala svu spermu s njegovog kura, isisavajući je iz njega. Muškarcima je laknulo, zapravo su pričali o mogućnosti zamjene supruga već tjedan dana prije, ali su odvojili vrijeme da naslute što bi se žene mogle osjećati u vezi s tim. Nekoliko puta je krenula tako snažno i brzo da je pomislio da bi je netko od njih mogao stvarno udariti u tome. Prva tri mraza sperme otišla su ravno u njezin trbuh, a zatim je izvukao i poprskao četvrti po licu, a posljednji je ciljao na njezine sise.