Ideje prijedloga za upoznavanje

Brzo su mi bradavice postale uspravne, ali mi nije bilo ugodno u trenutnom položaju.

Između mojih bedara vlaga je rasla i znala sam da će proći tek toliko vremena prije nego zavapim za oslobađanjem, pa sam otkopčavši hlače skliznula do koljena. Ulazeći u kupaonicu vidio sam je kako stoji kraj ormarića potpuno gola i s odjećom nagomilanom uredno na stolici. Volio bih je bolje upoznati, pomislio sam sebe kad sam ponovo krenuo u potragu za zabavom. Uzevši njezino lice u svoje ruke, duboko sam je poljubio. Nasmiješio sam joj se zbunjeno, ali još više sa strahopoštovanjem dok je sjela na stol prije mene i počela trljati svoje vruće mačkice iz kojih je slatka sperma polako kapala.

Gurajući je uz WC dasku, počeo sam polako ljubiti i lizati joj vrat dok su mi ruke obujmile njezine ljupke grudi, odmjeravajući ih dok sam gledao u njezine prekrasne oči."Natjeraj me da sperm za tebe", rekla mi je dok sam spustio usta na njezine grudi i počeo polako sisati njezine bradavice gotovo ih udišući u usta. Tiho sam odgurnula stolicu od stola i naslonila noge na nju dok sam još jednom stavila ruke na svoja prsa koja su se podigla. Stenjala je dok sam sisao, a onda sam ih polako grickao na zadirkujući način. Počela sam trljati i prstima jebati svoju macu malo brže i ubrzo sam počela doživljavati veliki orgazam kao i ona. Dosta zadirkivanja rekao sam sebi dok sam dopuštao da mi prst sklizne unutar mojih mekanih usana dok mi se disanje pojačavalo, a jauci ubrzali glasnoću ideje prijedloga za upoznavanje. Nakon nekoliko minuta primijetio sam ovu prekrasnu ženu koja mi dolazi pa sam brzo zatvorio stranice kako ne bi mogla vidjeti moj ekran izlaziti s nekim novim nakon duge veze.

Dok je moja ljepljiva slatka vlaga tekla iz mene, otvorio sam oči, samo da bih vidio ovu božicu kako stoji preda mnom. Na trenutak sam razmišljala o tome da spustim gaćice, ali sam shvatila da je to malo previše riskantno.

Uzimajući grudnjak, koristio sam unutrašnjost čašica da obrišem njezine sokove s poda, a zatim sam ga vratio ispod majice dopuštajući njezinim sokovima da zaglade moje bradavice i da ih ponovno uspravi. Uzvratila mi je poljubac, ali se ponovno namrštila nakon što smo prekinuli poljubac. Savijam prste malo gore i prstom je jebem snažno i brzo.

Nakon nekog vremena postao sam jako napaljen, a lijep osjećaj između mojih bedara također mi je govorio koliko sam u potrebi. Baš kad mi je postajalo sve vruće i vruće, oboje smo čuli kako jedan od službenika pokuca na vrata da nam kaže da se knjižnica zatvara za pet minuta. Nakon košulje išao je i moj grudnjak dok sam ga skinula i dopustila da mi grudi slobodno vise, u rukama. Na parkingu me ponovno poljubila."Zovem se Dawn", rekla je, "možemo li se ponovno vidjeti?"Nasmiješivši joj se i prisjetivši se njezina ukusa, rekao sam: "Volio bih, moje ime je Marie". Njezin mi je osmijeh zagorio u srcu, a ona me duboko poljubila, šapnuvši da je sretnem u ženskoj sobi.

Pošao sam vrisnuti, ali mi je stavila ruku na usta. Mogao sam reći da je na rubu i da mi je prste zamijenila jezikom kako mi ne bi promaknula kap njenog slatkog meda. Otišla je, a nakon što sam isključio računalo, krenuo sam za njom. Također i goli. Ugledala me na kompjuteru i nasmiješila mi se, uzvratio sam joj osmijeh, ali i pocrvenjevši. Najprije sam ga nježno poljubio, a onda sam počeo lizati njezine nježne nabore. Zatvarajući oči, natjerala sam prst da se brže kreće i pustila dlan da me također služi, dok sam trljala klitoris gore-dolje i tapšala.

Podignuvši košulju počela sam maziti grudi kroz svilenkastu tkaninu grudnjaka. Vrišteći je šiknula u moja usta koja sam čekala, i na moje lice, dok sam bio nagrađen zalogajem njenog slatkog meda. Prekrasna je, mislio sam, oko 5'4", vitka, lijepih C grudi (ili sam barem tako pretpostavio), božica nije ni poštena riječ da je nazovem.