Kako zaraditi novac od internet stranice za upoznavanje

Još uvijek nije znala kakav je izbor. Odatle se iz prometnih gradskih avenija skretalo u uske ulice na ovu. Trinity se nasmiješila samoj sebi.Činilo se da njihova vozača, koji je nosio tradicionalnu tajlandsku košulju i hlače, ne smetaju ni vrućina ni komarci.

Naglas je Trinity rekla: "Bolje je nego moj prvi put. Djevojačka tetka umjesto Zenovina ljubavnika. Kladim se da susjedi nemaju pojma što se tamo događa. Još jedno skretanje, i uličica se proširila do parkinga prepunog automobila.

Stalno govore da ćeš pobijediti."– Ne mislim na to, i ti to znaš. Nisam imala pojma što radim. Njezin protivnik je zadrhtao.
O, jebote, pomislila je Trinity dok ju je proželo malo uzbuđenje. Večerašnja pobjednica se sastaje s njom za naslov u novogodišnjoj noći. Vrata na dugačkom hodniku koji su predstavljali njezin i Zenovin život bila su zatvorena osim po jedna sa svake strane na kraju. Zvučalo je dobro, da?"Jelena Tarasenko je odgovorila slabašnim smiješkom sa svog položaja pod Trinityjem."Možeš li ovo ponoviti? U pravoj borbi?"Mladi Rus je odmahnuo rukom kako bi pokazao da se Kegelovi mišići i pijetao iscrpljuju. Njen protivnik bi je držao ispruženom i prisiljavao da doživi orgazam da ga svi vide. U roku od trideset sekundi, plavuša je ležala na vrhu ošamućenog protivnika. Iza njega se nazirala velika kuća okružena njegovanim vrtom. Plava kosa u kukuricima. Sada je bila manja slavna osoba. Unatoč tome što su se svi složili, plavuši je bilo teško uzbuditi se kada je njezina sestra inzistirala da pojebe oca svog djeteta - Trinityne nadolazeće nećakinje.
Jedan red udobnih stolica - šest sa strane - formirao je svojevrsni prsten oko prostirke. Vi, s druge strane, možete izdržati velike kazne dugo vremena."Nacerila se dok je Trinity podigla srednji prst."Istrošiš je tijekom dvije, tri runde kako zaraditi novac od internet stranice za upoznavanje.

Osvojila je dovoljno da otplati goleme dugove koje joj je bivši suprug ostavio, čak je išla toliko daleko da je išla protiv Trinity u sporednim okladama na to koliko će borba trajati, je li Trinity ejakulirala - i koliko puta."Zar nemaš kamo otići?"upitala je upraviteljica pokazujući glavom."Neko razgledavanje?"Kad nije dobila odgovor, otvorila je vrata."Izlazi. Kasnije će to biti 'znoj'.