Stranica za upoznavanje mješovita rasa

Nekoliko minuta borili su se protiv valova da ostanu uspravni, a onda ju je Geoff odveo natrag na suhi pijesak. Roštilj je bio u tijeku, hrana je kuhana, a pivo je teklo, za one koji su mogli piti.
Zatečena njegovim iznenadnim pojavljivanjem, žena je počela vrištati dok se borila da se oslobodi. Noga joj je bila podignuta na krevetu dok je čarape polako zaglađivala uz bedro i pričvršćivala treger.

To ga je podsjetilo na donje rublje koje je Jackie nosila. Otišao je u krevet gdje je razmišljao o događajima od dana prije nego što je uzeo svoju knjigu. Rekla je da je uživala u obroku, ali da ga nije uspjela dovršiti. Ja sam inače onaj o kome drugi ljudi ovise. Potrgao je odjeću dok je trčao prema njoj. Geoff je pokušao otjerati misli iz glave, mjesecima nije razmišljao o Jackie.

Nešto kasnije osjetio je kako se krevet pomiče dok se penjala s njim."Geoff, hoćeš li me držati, molim te? Stvarno mi treba netko tko će me držati."Gotovo je odmah počela jecati. Ošamarila je jedan od obraza dok mu je uzvratila pogled. Mogao je vidjeti sjenu trake crvene kose kroz tanku tkaninu.
Na svjetlu dana mogao je vidjeti da su joj oči zelene i da joj je mlado, djevojačko lice pjegavo."Jaje i slanina u redu za tebe?"upitao stranica za upoznavanje mješovita rasa. Ne mogu vam stvarno reći dok vozim. Moram reći da je svojim izgledom mogla puno bolje od čekanja na stolovima u prodavaonici čipsa. Lagano zatvorivši vrata svog kamioneta, Geoff je prišao i otvorio svoja ulazna vrata prije nego što se vratio po Helen. Geoff je pronašao da ga je uže provukao kroz traperice i čvrsto ga privukao uz njezin struk.
To je restoran koji vodi onaj TV kuhar. Skidajući duksericu, pogled mu je pao na njezino tijelo. Ne mogu im vratiti pa plaćam unaprijed. U pickupu je neko uže koje možemo koristiti kao pojas."Kleknuo je pred nju i smotao nogavice traperica sve dok više nije stajala na njima. Helen očito nije mogla čekati. Visoka djevojka, srednjih tridesetih, tamne kose smeđih očiju, lijepe figure, prilično lijepog lica."Geoff je pogledao po praznom restoranu.– Ukaži mi na nju."Pa ne mogu, sad je nema, ali rekla je jako dobre stvari o tebi. Kao da ništa ne može pogoršati stvari."Netko je nešto učinio za mene prije nekog vremena. Prije tri tjedna rekao mi je da bio zaljubljen u nekog drugog i odselio se.""Ali to je bilo prije tri tjedna. Imam lijepe duge košulje s repovima u ormaru i majice u drugoj ladici dolje."Otišla je do ormara, zgrabila košulju i otišla u kupaonicu. Već si učinio više nego dovoljno. Nemam čiste.""Oprosti što nisam nosila pidžamu od malena. Stigla je do ruba vode i nastavila hodati ravno naprijed. Brian je ovdje sam.""Ne mogu si pomoći. Išli su u Mothercare, ona je trudna kako zaraditi novac od internet stranice za upoznavanje. Mogao je vidjeti oblik njezinih bradavica, uspravnih zbog hladnog noćnog zraka, koji se naziru kroz tanku svilu.
To je, naravno, djelo čiste fikcije i svaka sličnost između mojih likova i bilo koje osobe, žive ili mrtve, potpuno je slučajna. Pomaknula je stopalo natrag na pod, okrenula se od njega i spustila ruke i prešla njima preko svoje zgodne stražnjice. Geoff je ipak bio više od klijenta, bio je prijatelj i kolega biciklist."Ona nije tvoj problem. Nije pokazala zanimanje za ono što su radili i jednostavno je pustila da se to dogodi. Pokušavali smo osnovati obitelj, ali bezuspješno.