Izlaziti obojena žena

Michelle Reynolds . Da, važna pošiljka, koja potencijalno može promijeniti život na razne načine. Gledam kako se kontejner ukrcava u jedan od kamiona i onda kreće u moj Jaguar u muzej. U redu, hvala."Nastavljam sa svojom privatnom rutinom i provodim i sate užitka prelivajući stranice najnovijeg časopisa i zamišljajući kako Michelle preuzima mjesto najnovijeg modela naslovnice i kako je prikladno vezana i bespomoćna. Nadam se da će moći početi u ponedjeljak.
U redu, samo je zamolite da se javi na recepciji i javi meni. Konačno vidim kako brod ulazi u dok i opet strpljivo čekam dok iskrcaj počne izlaziti obojena žena. Bio sam na iskopavanju i osobno se dogovorio za pakiranje ovog kontejnera.
Studiram povijest, psihologiju i jezike. Gledajući model naslovnice najnovijeg časopisa, jedan me kandidat pogodio kao grom. Bilo je potpuno, a time i njegova dominacija nad objektom njegove želje. Kraljica Clarissa se pokorila i on je dugo bio na vlasti iako nikada nije bio uvršten među one koji su se trebali ponovno roditi."Ruke mi se znoje.Što ako?Provjeravam sat i vadim ključ koji uvijek držim kod sebe i otključavam ladicu stola.

Vjerojatno imam samo jednu stvarno blisku prijateljicu, Sophie. Sophie je iz prilično imućne obitelji, ali ih nema puno. Ako sam posebno uzbuđen, uživat ću uživati ​​u fotografijama modela unutra. Da, čekajte malo. Bit će dobro ponovno vidjeti Sophie. Nitko ga nije mogao poreći i on je nastavio vladati u tajnosti posjedujući prsten i vladajući iza moći prijestolje. Sličnost s uvezanim modelom naslovnice ovog najnovijeg broja, prsata crnka sa užetom i začepljenim usta.
Vadim nož s tankim rubom iz ladice i spuštam ga. Znam da je kolegij koji predajem na Sveučilištu kao najrelevantniji za svjetsku povijest uglavnom bile pretplaćene studentice. Model naslovnice je fantastičan. Ali barem je to ispravan spremnik.
Nakon što su me sve moje godine istraživanja dovele do toga da vjerujem da je povijest iza artefakta koji sam tražio bila tako tajna i iz očitih razloga, čak i prije svih tih tisuća godina. Jako štreberski knjiški crv, ali to je moja strast i s tim se slažem. Također čujem da su dobili ili će uskoro dobiti važnu isporuku nekih drevnih egipatskih arheoloških relikvija iz najnovijeg iskopavanja.

Uživao sam u tom izdanju. Volim sveučilišni kampus i jedva čekam da se vratim.