Uselio se nakon dva mjeseca veze

Skine kaput, objesi ga na stalak u blizini, dajući naposljetku Davidu i Susan da ga stvarno pogledaju. Otkotrlja se na leđa dok se igra sljedeća ruka. Njegove ruke i prsa izgledaju kao da dane provodi u teretani.
Svi se moraju podsjetiti da igraju karte prije nego što skrenu pažnju s Annalise.. Popravljaju svoju odjeću, vraćaju Susan u gaćice i nakon još jednog brzog malog poljupca kreću prema vratima ruku pod ruku uselio se nakon dva mjeseca veze. Poput Alarika, on je tamne kose, ali ima tamne oči i tipičan ton kože Talijana.

Kafići su ih dovoljno zasitili, a hladnoća u zraku tjera ih da hodaju uza se. Ona seže unatrag i brzo otkopčava grudnjak, skidajući ga s ramena. Odatle proizvodi mali paket koji sadrži crne svilene čarape.

Male trgovine su odale svoje tajne. Ovo je Annalisa."Alarik najavljuje, pokazujući tamnokosu ženu zadimljenog izgleda koja sjedi s Antoniom. Njih dvoje se penju u auto, David vozi, u potrazi za odličnom hranom.

David gleda u Susan, ali kad se počne smješkati, to izblijedi i oči mu malo potamne. Svakih 50 dolara koje izgubite gubite nešto odjeće.""Želiš da igramo strip poker za 1500 dolara?"- pita David s malo nevjerice u glasu.
Atletske građe, tamnih očiju istaknutih gustim trepavicama i usta izvijenih u vragolasti osmijeh. Susan zastane na trenutak. Njezina se usta pomiču naprijed-natrag kako bi svakom muškarcu popušila najbolje što može. Njezina je suknja nešto duža od Annalisine, ali još uvijek skriva gipke noge i čarape."Molim vas prijatelji, zauzmite svoja mjesta na kraju."Alarik poziva. Susanino golo dupe je na pultu. Ostala su im samo dva dana i planiraju uživati ​​u svakoj sekundi. Stolicu je odmaknula od ostalih, laktove na podstavljenom sjedalu, stopala na podu, noge ispravljene. Višak novca u Susaninoj torbici ispod sjedala, mobiteli ostavljeni da ne ometaju večeru.

Alarik pomakne zavjesu. Više odjeće završi na podu jer svi gube novac i moraju se vratiti. Davidove ruke klize uz njezina bedra i hvataju njezine bokove ispod suknje skupljene oko njezina struka Opet i opet se gura u nju. Iznenađujuće, gužva je slaba ovako blizu svih klubova u jednoj ulici iznad mjesta gdje je David bio prisiljen parkirati.