Popis prednosti i nedostataka za upoznavanje

Dečki iskopaju velikodušan taco", prije nego što su upitali: "I izgleda mokro. ""Lijepo i mokro", uzviknuo je Bob dok se naslonio zadovoljan svojim pregledom, "možda bi trebao malo pospremiti grm. Zatim je pogledao nered koji je napravio prije nego što je dodao: "Radujem se što ću te gledati kako se jebu na ekranu Lutka. Kuća nekog bogataša. Vjerojatno ga svi vesele gledaju. Svaki M-ov prijatelj je moj prijatelj", i uveo ih je u svoju grudno jazbinu nježnim dodirom Lyninog čvrstog derrierea, zatvorivši vrata za njima, prije nego što je zauzeo svoje mjesto iza njegov stol umrljan kavom i cigaretama."Pa što imamo ovdje," rekao je Bob prazno se smiješeći obojici."Trebamo malo posla Bob i Mabel rekli su da tražite djevojke", preklinjala je M, dok se Lyn trudila da se nasmiješi i izgleda blistavo."Šališ se", uzvratio je M, "Pogledaj njena velika usta. Moram održati svoju reputaciju.""Bit ću tamo, Bobe popis prednosti i nedostataka za upoznavanje. Bio je prilično bezobrazan, ali onda si dopustio Mabel da ti popuši kurac." "Touché", popustio je, ali je onda rekao: "Hej, umro sam od gladi. Zgrabila je njegovu proćelavu glavu i uvukla je u sebe, režući: "Da, pojedi me Bobe, pojedi to, o, da jedi to", a onda je svršila, i odjednom je Bob ustao dok je još uvijek bila u grlu svog orgazma , i počeo drkati dok je uživao u njezinu mokrom drhtavom ranu."O, da, ti si kurva, svi ste kurve, "a onda je njegova vruća sperma prskala po njezinoj pički, mlaz za naletom dok je on stenjao iz svog vrhunca."Sve ste vi zgodne male kurve", zastenjao je dok je posljednji dio toga curio iz njegovog venulog kuraca.

Lyn mu je rekla da ne misli da bi se mogla prostituirati, ali kada je M dodala da su producenti pornića platili gotovinu isti dan i da uvijek traže nove djevojke, rekla je da bi mogla. Tru-Talent je bio napisan na natpisu koji je visio pored vrata.
Idemo nešto pojesti," i otišli su do masne žlice za koju je M znao da služi cjelodnevni doručak za 1,50 dolara svaki s besplatnim dopunama kave od truleži. M je uključio šarm i rekao: "Misliš li da bi Bob vidio mog prijatelja ovdje; trenutno nam je malo novca."U to su vrijeme u San Francisco svaki tjedan na desetke stizale odbjegle i buduće starlete, a mogućnosti za iskorištavanje svih tih mladih, naivnih i siromašnih pojedinaca od strane beskrupuloznih figura iz podzemlja bile su nagomilane, a nova porno industrija nije bila iznad toga da dobije svoje dio svih novih "talenata", pa kada je Mabel čula "teško", odmah je pomislila, "radi-jeftino", i uz sirupast osmijeh dala upute M i Lyn da sjednu i podigla telefon. Pa moj, o moj..." A onda je Mabel povukla usne s M-ovog velikog 9-inčnog zuba , govoreći Lyn sa sanjivim osmijehom na licu: "Zar nije lijepo! Šteta što je gay. Nikada nije nosila grudnjak, a njene male A-cup sise ponosno su se isticale.

Kada su je pitali koliko dugo ostaje (2 tjedna) i koliko novca ima kod sebe (samo 50 dolara), zamolili su je da se odmakne i odgovori na nekoliko pitanja. Sada M-ova glumačka karijera nije išla nigdje i nije imao zelenu kartu za rad u Sjedinjenim Državama, pa je i sam bio bez novca, a uskoro je Lyninih mršavih 50 dolara iscrpljeno, a oni su se sveli na krađu voća s štandova s ​​proizvodima na otvorenom u kineskoj četvrti. Konačno zastavši bez daha, Lyn je rekla: "Ne mogu vjerovati da ću ovo učiniti."A M je odgovorio dodajući: "Ne mogu vjerovati da si dopustio da ti ta loptica pojede mačku.""O moj Bože, učinio sam to, zar ne? O moj Bože.
M je bio klasičan plavooki plavokosi komad u kojeg je Lyn bila zaljubljena zauvijek, ali M je živio u bržoj traci od Lyn i imao je reputaciju divljeg u srednjoj školi, čak je poševio djevojku na travnjaku ispred kuće škole nakon mature kad je još izlazio s djevojkama. Na drugom kraju sobe nalazio se stol i M je poveo Lyn pokraj djevojaka, koje su se zaviknule: "Hej, čekaj svoj red" i druge lažne komentare, i zastale ispred stola zatrpanog papirom kako bi se suočile s Mabel, recepcionarkom. Ono što nisu znali je da ih prati agent FBI-a. Kakav gubitak!"a zatim je uzdahnula i odgurnula ga, prije nego što je ustala i gurnula list papira u Lyninu ruku."To je adresa za snimanje. Potpuno gola, blijedo se nasmiješila i rekla, "Tah-dah", mašući rukama iznad glave."Ona je stolarski san", izvukao je Bob, "ravna kao daska i lako se zakucava. Za sada mi se nije baš svidjelo, ali moram se složiti da su 70-te bile divlje...

Morala je priznati da ju je ta situacija već napalila i nije potrajalo dugo prije nego što je osjetila kako joj se orgazam diže u slabinama. Lyn je poznavala M-a kroz srednju školu, ali budući da je M postao gay, preselio se u Kaliforniju kako bi nastavio karijeru kao glumac. Lyn nepoznata, stigla je u Sjedinjene Američke Države nedugo nakon otmice Patty Hearst, a njih dvije su imale iste godine i isti opći izgled. Manje od 30 sekundi kasnije, kimnula je M, dodajući da će ih Bob vidjeti za minutu. Mabel je pogledala plavokosu Adonis ispred nje i gunđala: "Kakva šteta", prije nego što mu je rekla da trenutno ne okreću nikakve gay petlje, već da traže djevojke.