Najbolja aplikacija za sastanke poly

Okusila je spermu, ali nikad nije imala puna usta. Tražila ga je na aerodromu, ali bezuspješno. Dugo su se ljubili i milovali. S ljubavlju je jeo njezinu obilnu macu dok joj je gurao ruku u i iz njezine pičke. Moja maca nije jako zategnuta, kao što si sigurno otkrio . Također nije jako osjetljiv, a koliko god da je velik tvoj kurac, još uvijek neće biti dobar za tebe --- ili mene, na taj način.

Držala ga je tamo, puštajući da joj se polako kotrlja niz grlo najbolja aplikacija za sastanke poly. Polako su, ruku pod ruku, krenuli niz plažu prema glavnom odmaralištu. Njegov ispuhani penis iskočio je iz njenog dobro kremastog dupeta.

Nastavio je dugo. Bio je to veliki kurac, debeo kurac i nikad prije to nije radila, iako je često razmišljala o tome. Ono što je odmah privuklo njegovu pozornost bila je činjenica da je neka žena, neka žena, odgazila dovoljno daleko da bi je namočili nježni valovi do struka.Što je još važnije, očito je skinula donje rublje;njezina tanka pamučna suknja, koju je slana voda učinila prozirnom, bila je zalijepljena uz punu formu njezine stražnjice. Upoznao ju je na regionalnoj konferenciji za obuku koja se održavala u poznatom ljetovalištu u Sjevernoj Floridi. Kad je prišao bliže, primijetio je da je haljina čvrsto zapela u pukotinu njezina prostranog stražnjeg dijela. Sve što je znala bilo je da se nijedan muškarac nikada nije približio da se osjeća ovako dobro.

Ustao je, pustio pojas i poletio i pustio da mu kratke hlače potone na površinu vode. Odmah je odgovorila na njegove ljubavne napretke, premještajući njegove ruke na svoje obilne grudi i mljevenje široke stražnjice natrag na njegov tvrdi penis. Nekoliko sati kasnije, probudila se;jeo joj je macu. Bez riječi su ušli u kupaonicu i isprali pijesak i sol jedno s drugog. Kako se više navikla, zaključila je da joj se sviđa punoća. Pomaknuo se iza ovog očitog stranca i čvrsto stavio ruke na njezin iznenađujuće dotjeran struk.

Osušile su se jedna drugu i odjurile u njezinu spavaću sobu. Bio je uzbuđen kao nikada prije. Igrala se s njegovim kurac, stvarno ga ispitujući po prvi put. Stavio joj je jastuk iza glave tako da joj je samo vrh njegovog penis ušao u usta dok je gurao svoj penis između njezinih punih grudi. Nijedan muškarac je nikada nije poljubio nakon što mu je posisala kurac.
Osjećaj tog fluidnog pokreta dok je njegov masivni penis ispunjavao njezin rektum bio je izvrstan. Nježno joj je protrljao bradavice. Otišao je u kupaonicu po losion koji pružaju sva odmarališta prodaja zalazak sunca dating tarek. Morao bi saviti koljena da uzme nižu žensku guzicu. Prvi put je progovorila dok se kretao između njezinih nogu."Ne uzimam pilule; nemam dijafragmu i nemam kondome. Iz njegove perspektive, ona nije bila tip žene koju bi progonio ili pokušao zavesti.

Ona nije. Odmah je bio uspravan. Svidio joj se osjećaj;svidio joj se okus. Bez riječi su zamijenili mjesta;počela mu je oduševljeno puhati. Nekoliko muškaraca s kojima je spavala uvijek su bili fascinirani idejom da pojebaju njezine DD. Neki su hodali uz rub blagog daska, bosi, uživajući u toploj slanoj vodi. Nikada nije toliko uživala u bilo kojem obliku seksa.
Usta su joj bila mala i nije bila iskusna pusačica.