Brzi izlazak u ville quebec

Brzo su se prebacili i bez pitanja moja djevojka je nastavila sisati kurac, a ovaj put je lakše uspjela dok se Azijac uvlačio i izlazio iz njezinih usta čekanja. Zadovoljstvo je ublažila spoznaja da je malo vjerojatno da će tu stati, ali će po svoj prilici nastaviti dalje brzi izlazak u ville quebec. Polako sam stekla orijentaciju osjetila i vidjela da su u našoj sobi dva uljeza. Sada mi je Azijat rekao da legnem potrbuške i osjetila sam kako mi nakratko liže guzu. Dvojica silovatelja su me pretvorila u bijelu kuju i kurvu, a ja sam ponekad čak i nagovarao svoju djevojku s kojom sam ostao na uglavnom neseksualan način, da me pojebaju dečki koje sam doveo kući. Napomenuo je da sam glatka za bijelca. Napad je trajao veći dio noći do ranih sati. Crni je bio tvrd i spreman i čuo sam kako je rekao mojoj djevojci da dobro odradi njegov kurac. Poslušno sam pila iz njegovog dugog alata i progutala svaku kap i okusila njegov okus poput jajeta i osjetila kako mi njegova ljepljiva tekstura klizi niz grlo. Shvatila sam da se to mora dogoditi slabijim tipovima u zatvoru. Povukao je pištolj i uperio svoj penis pravo u moje lice. Njegov dolazak pliva oko moje muške pičke.
Osjetila sam kako se pomiče na meni svojom mekom kožom uz moju. Negdje u mom umu se uvukla i ukorijenila sveprožimajuća misao. Nakon nekog vremena, Crni je rekao da je vrijeme za mačku.
Borila se, zapušila usta, jer je to bilo dugo. Mora da se sada činim slabim u usporedbi s ovim tipovima. Podigao ju je do psećeg stila u kojem sam znao da uživa sa mnom i mogao sam gledati kako se zabio u nju odostraga i čuo sam zvuk njegovog tijela kako lupa po njezinoj guzici i noćni zrak koji odzvanja mesom po tijelu. Nosili su samo majice i kratke hlače u vrućoj ljetnoj noći i izuli su cipele dok su nas držali, odbacujući odjeću. Kasnije me je Azijac natjerao da progutam i njegovu spermu i on je oplodio moju djevojku. Slab si, ne možeš braniti svoju djevojku, pa čak ni svoje dupe i usta.

Gledao sam na leđima kako me je crnac udarao dok joj je redom uzimao dupe i pičku. Prošao je sat vremena, a mi smo još svi bili goli na krevetu, vrijeme je odletjelo tko zna kamo kao što to obično ide u ponoru noći. Sodomizirao me. Neki su me slabo obazirali i samo su se mehanički nastavili igrati s njezinim sisama ispred mene, popušiti je i onda je snažno poševiti u kojem god položaju želi dok nije oslobodio svoju ljupkost u njezinu utrobu. Povremeno bi me neki tip čak i pojebao dok sam ležala vezana lisicama na krevetu i bilo mi je dobro sada biti takva rupa za druge muškarce.. Istina je bila da nikad više nisam pojebao ženu. Napravila je zvukove kakve samo želite čuti kada jebete vlastitu djevojku dok je silno i brzo zanosila svoju pičku do te mjere da je bila brutalna. To je bila stvar noćnih mora, ali sada, kako se to događalo, činilo se čudno manje zastrašujućim nego što sam ja imao zamišljao da je.Čuo sam kako se začepi dok joj se zabijao u i iz grla, njena mala usta i njegov veliki kurac nisu bili idealan spoj, dok sam se ja lakše snašao s ovim manjim kitom i spustio ga do temelja, oba muškarca su glasno stenjala i prolazni zahvalni, ali odvratni komentari."Je li lijepog okusa, kučko?", rugao se Crni."Ti si pušiš kao kurva" došao mi je Azijat, dok sam usnama i jezikom usnama i jezikom teško radio njegov pulsirajući penis. Međusobno su prenijeli komentare o tome kako ovo funkcionira bolje dok su nam jebali lica dok smo ležali na leđima rame uz rame s oba muškarca koji su nas opsjedali.

Jedan je izgledao Afrikanac, drugi tamnoput, ali izrazito orijentalan. Prvo me silovao, prvi me poljubio, prvi me obrubio, ali Crni je bio prvi koji mi je dao okusiti njegovo spermu.
Pravo objašnjenje bilo je ono koje se nisam mogao natjerati da objasnim ili otkrijem u svojoj strašnoj istini. Dijete je bilo tamne kose blijede puti s bademastim očima, podsjetnik na ovu noć da će zauvijek ostati s nama.