Kineska agencija za upoznavanje

Polako sam počeo lizati duljinu njezinog proreza osjećajući kako mi njezini sokovi polako slijevaju niz lice i njezine noge. Dok sam smotao uže na usisivaču, milovala me je po guzici i između nogu do jaja.

Ispod je nosila crveni Bali grudnjak. Pa kad su se vrata otvorila i Shelly je ušla, bio sam divno iznenađen kad sam je vidio tamo.

Okrenuvši se, prišla mi je i snažno me zagrlila. Idući do naslonjača sjela je samo u grudnjaku i gaćicama i rekla mi da počnem čistiti, ona će gledati. Otvorio sam sve zavjese za svjetlo i upalio sva svjetla radi čišćenja. Kurac mi je virio iz tangi dok sam prišao njoj.

Dakle, kada je moja žena otvorila vrata, Shelly je moj kurac držala duboko u ustima, milovao sam njene velike sise i tvrde bradavice. Ona je stvarno dobra u gutanju sperme i to je dobro, jer je bilo puno. Zakopavši moje lice među svoje noge, izvila se unatrag kako bi mi omogućila pristup njezinoj vrlo mokroj mufli. Uskoro je i ona doživjela orgazam uz eksplozivan uzdah i prešla preko moje ruke. Skinula mi je gaćice i pustila da moj penis u erekciji slobodno raste. Stvarno sam se nadao da ću to danas zakopati u njezinu macu. Pratila me iz sobe u sobu noseći samo svoje crne gaćice, a mene u svom malom braletu, jer sam davno izgubila tange.

Smijući se položila je darove na pod. Bio sam tako težak da me je skoro boljelo, ali bilo je dobro. Osjetio sam kako se njezine prepone pritisnu na moje i počeo sam snažno rasti. Gurnuvši dva prsta duboko u nju, masirao sam joj macu kao i klitoris. Dok sam objašnjavala kako je jutro prošlo, ona me polako skinula do grudnjaka i gaćica tamo u garaži. Naslonivši se unatrag, uzeo sam njezino tijelo i smiješeći se otkopčala je svoju bluzu.

Kao što sam već rekao, Shellyne sise nisu velike, ali su stvarno pune. Milujući njezine gomile mesa, zadirkujući bradavicu, gledao sam kako joj usta klize gore-dolje po osovini mog tvrdog penis. Zabavljao sam se. Preselili smo se unutra na kauč da ja završim njezin orgazam. Završio sam brisanje prašine i izvadio usisavač.
Kleknuo sam i također joj skinuo gaćice s tijela. Ali kuću je trebalo očistiti........ Zatim sam navukla bijele tange i neke svjetlucave srebrne tajice. Uzela je moj mali bralet i srebrne tajice, a tange su se lako vidjele ispod mojih tajica.
Pa kad je otkopčala grudnjak i skinula ga, za mene su to bile oči na njezinim punim sisama. To je bilo prije nekoliko tjedana. Postajalo mi je jako teško kineska agencija za upoznavanje. Volim njezinu spermu i zato sam je polizao. I ona je bila samo u grudnjaku i gaćicama pa smo bili nevjerojatno uzbuđeni. Smiješeći se rekla je da je tamo samo da ostavi neke stvari. Onda sam obukla mali srebrni grudnjak, to je bilo kao da ništa ne nosim. Nisam više mogla izdržati i skinula sam svoje srebrne tajice.
U prvom dijelu, otkriće moje žene da čistim kuću u ženskoj odjeći dovelo je do toga da me prisilila da čistim kuću njezine sestre u mojoj odjeći. Zatim je izula cipele i ogulila traperice, otkrivajući crne čipkaste gaćice u stilu bikinija.