Izlazim li s emocionalno nedostupnim muškarcem

Dok je jebao svoju ženu, moja žena se popela natrag na krevet i iza njega, spustila je glavu i lizala pičku dok je njegov kurac klizio unutra i van, čisteći sokove s njegovog kuraca. Sa ženama koje su se držale i volele jedna drugu, on je svoj teret ubio duboko u moju ženu. "Znate da bih učinio sve za njega. Osjeća li se bolje u vezi s vašim pisanjem da, nakon što zatražite povratnu informaciju i dobijete povratnu informaciju, odbacite povratnu informaciju koja vam se ne sviđa uz obrazloženje da komentari mogu doći od drugih koji možda ne pišu ili ne objavljuju na literotici?Jeste li htjeli samo pozitivne povratne informacije, možda to tražite sljedeći put. Moja žena s 30 godina, uvijek je bila ljubomorni tip, valjda mi je zato to tako teško razumjeti izlazim li s emocionalno nedostupnim muškarcem. Nakon što se uvalio u svoju ženu, otkotrljao se s nje ležeći na leđima iscrpljen. Dvije žene ga dočekaju na vratima s čašom vina, odjevene vrlo seksi.

Uvijek je bila ludak za fitness, vježbala je i hodala 35 milja svaki dan, njezine savršene grudi od 36C stajale su joj visoko na prsima. Nastavili smo tako neko vrijeme, Jo Ann se vratila u školu i stekla diplomu medicinske sestre, dok sam ja otišla raditi za inženjersku tvrtku. Bio sam za to jer je Judy bila jedna zgodna žena. Smithu dobila je napad.Čini se da je nakon što je dobar doktor dobio rođendanski poklon i potpuno je uživao i čak se potrudio da to ponovi dva ili tri puta.

Dvije žene su dojurile do liječnika i svukle ga, a zatim su ga odvele do hidromasažne kade i sve tri su sjeli s njim u sredinu. Pomogli su mu da izađe iz vode i posjeli ga na rub hidromasažne kade. Njezina mokra pička klizila je na njegov tvrdi penis i ljuljala se gore-dolje na njemu držeći njegovu ženu.
Komplimenti od mene njezin neznani muž, bivši brijač. Smith razvode. Ali kad je došlo vrijeme da se njegova ljupka supruga pridruži još jednom muškarcu, potpuno je odbio.Želio je nastaviti s tri iznosa sa svojom ženom i još jednom ženom, ali nije želio udio drugog muškarca u mješavini."Ne. U svakom slučaju, reci joj da želim razgovarati s njom, nisam ljut na nju, samo sam malo povrijeđen, osim toga, volio bih se kad-tad s vama dvoje, uvijek sam te želio poševiti, ali ona nije htjela uzmi to." Uz to je izašla iz mog kamiona i vratila se u svoje vozilo i otišla, ostavivši me tamo zbunjenu. Kad sam stigao, Jo Ann me zamolila da pomognem supruzi dr. Tvoja priča je malo zanimljiva, ali je pisanje uništava. Nijedna žena nije nosila ispod odjeće.čvrsto tijelo moje žene blistalo je na mjesečini.
Ono što slijedi je prikaz onoga što mi je rekla uz malo vlastite mašte. Pitajući "Što da radim?"u ovom slučaju je samotroliranje.čini se da mnogi ljudi brzo daju pogrdne komentare o pisanju, ali nemaju hrabrosti napisati svoje.. Nakon nekog vremena dvije su žene došle preko dvije gdje smo bili i moj kurac je bio tvrd u iščekivanju da ću uvući Judyne hlače. Kad se njezin suprug vratio kući, čekalo ga je veliko iznenađenje.
Nakon nekoliko pića s dr. Nakon što smo bili u braku samo nekoliko godina, bili smo na zabavi s nekim od naših prijatelja u jednom trenutku tijekom noći, moj prijatelj Peter i ja sjedili smo uokolo pili pivo i razgovarali, nakon nekog vremena došla je tema o zamjeni supružnika. Moja žena je ustala dopuštajući mu da se uvuče između široko raširenih nogu svoje žene, uz pomoć Jo Ann uvukao je kurac duboko u nju i počeo ga jebati unutra i van. Sve od kolača.– To je za sljedeći tjedan. Rekla mi je na neizravan način. Sada sam ovdje s diskovima u ruci i lutam trebam li je suočiti s njima ili ne ili jednostavno nastaviti dok mi nadam se da ću dobiti malo informacija o njezinim aktivnostima. Ona bi stisnula njegovu osovinu kako bi ga spriječila da svršava dok je podigao bokove kako bi se susreo s njezinim ustima crva.