Matchmaking region wildlands

Nakon što je uredno presavijala svoju odjeću i odložila je na stranu, Lady Jane je podigla šipku za rasipanje i pričvrstila Nikkisine gležnjeve, istinski onesposobljena Nikki lagano je drhtala. Olabavivši stisak na mojim prsima, pomaknula je na jednu moju stranu prstima na mom kuracu nastavljajući ga nježno milovati zbog čega sam zatvorila oči s osjećajem užitka koji je jurio kroz njega. Stavila je palčeve u struk svojih tangi. Gledala me neko vrijeme."Konj je šepav", rekla je, "zašto je moj nagradni konj hrom?"“Nisam bio svjestan”, odgovorio sam, “činilo se ok jutros.”"Pa nije, šepa i ja sad ne mogu jahati, netko to mora platiti, a taj netko si ti. Malo sam dahnuo dok sam očekivao mjesto na kojem će Nikki uzeti s leđa dok je Nikki sisao moj kurac. Nema trenja ili trljanja na moj penis samo osjećaj da sam stegnut. Grudi joj je krasio sićušni grudnjak, nije joj trebao za potporu, ali znala je koliko volim donje rublje. Dok je Lady Jane ispružila ruku i otpustila držače za zglobove, gotovo se srušila na pod matchmaking region wildlands. Dok sam ubacio Landrover u prvu brzinu i pokazao da napustim parkiralište u kolodvoru, pogledao sam poprijeko i promatrao lik mog poslodavca, lorda Ralpha Boddingtona Smythea, kako nestaje u zgradi kolodvora. Cijelo sam znao tvoje planove za popodne, ali sam ih odlučio poremetiti, imao sam svoje planove.”Nikki je krenula izaći iz sobe, ali je Lady Jane izašla.“Ovdje si također ne možete priuštiti da izgubite posao. Pronašavši glavu mog kuraca, nokti su joj izgrebani naprijed-natrag polako, nježno, u divljem kontrastu s noktima koji se igraju s mojim bradavicama.

Oh, Ralph će mi kupiti više, ali to nije poanta.”Lady Jane polako je otkopčala gumbe na svojoj bluzi i skinula je s ramena, grudi su joj bile pune kao što sam i zamišljao. Pričalo se da voli mladiće, da ih 'zabavlja' u svom gradskom stanu, svakako je redovito boravio u stanu. Ruka se pomaknula da mi miluje bradavice, nježno se igrajući s njima, nježno prelazeći prstom po njima prije nego što ih uštipne između oštrih noktiju stranica za upoznavanje visokoobrazovanih. Moj krik od boli ju je samo nasmiješio dok je to ponavljala na drugoj bradavici."Zamislite kako se moj konj osjeća s tom hromom nogom, kako bol mora proći kroz njega."Osjetio sam kako su njezine ruke počele raskopčavati moj remen za hlače. Lady Jane je ponovno pokupila ulje i ulila malo u svoje dlanove, a zatim je, prišavši Nikkisovim leđima, nježno poljubila potiljak prije nego što je posegnula da umasira ulje na svoje grudi, Nikki je dahnula i zatvorila oči. I ne, nije baš jadno to je samo izlika da te dovedem ovdje da te stavim pod svoju kontrolu.Želiš znati što me stvarno frustrira u posljednje vrijeme?Ne nemogućnost jahanja nego pogled na vas dvoje u štali. Nadam se da nemaš planova za popodne jer su za sada otkazani."Pogledao sam je i htio joj reći o svojim planovima, ali sam bolje razmislio."Da pozovem veterinara?"Pitao sam. Povremeno je koristila obrezivanje, bol je kratka i oštra.

Pogledao sam gore prema Lady Jane, izgledala je neraspoložena da joj prkosi, a Nikki je to sigurno osjetila jer je povukla moj kurac iz usta i stegnula se. Nakon što je pričvrstila remen da ga drži na mjestu, testirala je pristajanje.
Nategnuo sam svoje bolne mišiće i spustio ruke."Iskoristite to na najbolji način", rekla je prije nego što me odvela do zida. Stavila je prst na čipku na Nikkininom grudnjaku i nježno ga spustila kako bi otkrila svoje uspravne bradavice. Posegnuvši za svojim jahaćim kropom, Lady Jane ga je počela polako crtati preko Nikkisovog klitorisa, zadirkivala je i rugala joj se, koristeći obrez poput gudala za violinu, sve dok nije vrisnula u ekstazi, tijelo joj se treslo i drhtalo dok ju je orgazam probijao. Navukla ga je preko svog dupeta i povremeno posegnula ispod kako bi ga protrljala preko svoje mace i klitorisa, Nikkis je zatvorila oči svaki put kada je to učinila, a tijelo joj se nehotice trzalo. Lady Jane je promatrala prizor, savijajući usjev u rukama. Lady Jane je dugo vremena masirala i milovala Nikkisove grudi, nježno povlačeći svoje naučene bradavice, bez znakova boli koju je nanijela mojim bradavicama samo nekoliko minuta prije. Osjetio sam njezin vrući dah na svom kurac i zatvorio oči u iščekivanju pušenja za koji sam bio uvjeren da će uslijediti.
Ali ponavljam NE DOZVOLI MU DA SVRŠI". Nikki ga je zatim pogledala u Lady Jane, "Mislim da imaš posla", rekla je.“Obuci se i idi čistiti, možeš staviti tange, ali ništa drugo i ne skidaj vibrator. Ovo nije izgledalo dobro, osoblje je dolazilo i odlazilo nevjerojatnom brzinom i pitala sam se hoće li mi se posao iz snova srušiti oko ušiju.