Karbonski datiranje ppt slideshare

Samo sam želio sam da znaš da je cijeli tim impresioniran tvojom izvedbom", rekla je Deirdre."Hvala.

Možeš li kopati?"Jana je stajala ukočena. Sigurno joj je još uvijek nelagodno zbog onoga što se tamo dogodilo jučer, zaključila je. Veći od svega što je mogla zamisliti."Ne, ne, upravo sam se sjetila da sam ostavila ulje za sunčanje u svojoj spavaćoj sobi i..." Div ju je prekinuo usred rečenice, "Ne moraš se brinuti o tom dragocjenosti. Ali najfrustrirajuće je to što ne mogu izaći čak i u snovima više”, požalila se Jana."Kad ćeš..." rekla je Jana dok je na trenutak zastala da skupi hrabrost da završi svoje pitanje."Kad ćeš mi dopustiti da svršim...
Dok je Deirdre hodala prema vratima kako bi izašla, okrenula se Jani."Usput, nakon što ste sinoć otišli u krevet, pregledali smo video i odlučili da treba još nekoliko doraditi scenarij", rekla je Deirdre prije nego što je zatvorila vrata za sobom."Možemo razgovarati o njima danas poslijepodne ili večeras nakon okupljanja."Nakon doručka Jana se istuširala i spremila za odlazak na bazen karbonski datiranje ppt slideshare. Tko zna, možda vam se posreći.

Bio je posljednji od muškaraca čije je kučke mazila prethodnog poslijepodneva. "U koliko sati trebam biti tamo i gdje je ova soba za zabavu?Deirdre mi nikad nije rekla", rekla je Jana. Moram obrisati svoje rođendansko odijelo," rekla je Sophie smiješeći se. Sljedećih nekoliko sati ekipa se izmjenjivala nježno jebeći Janina usta, macu i guzicu i sisice koje su jebe i nju. "Pogledajte vedriju stranu, uvijek je dobro naučiti nešto novo ili poboljšati vještine koje već imate", rekla je Sophie kao posegnula je i poškakljala Janu po boku. Zapamtite, kasnije će se okupiti osoblje. Provela je dugo pod tušem pod toplom vodom, oprala kosu dvaput kako bi se riješila sve zaostale sperme, a zatim je otišla u kuhinju na brzi ručak.
"Da", rekla je Sophie, "ovo je jedna od onih neobaveznih zabava za odjeću stranice za upoznavanje jammu. Deirdre je pogladila Janinu kosu i obraz dok je sjedila pored nje na krevetu."Nemojte razmišljati o tome. Napokon je ustala i otišla pod tuš. Odlučili su i da će Jana izgledati egzotičnije i pojesti više fotoaparata uz nanošenje nekog tjelesnog šljokica. Upamti, idemo obučeni kao blizanci!" bio je Sophiein komentar na rastanku dok je zatvorila kuhinjska vrata za sobom. "Pa, krenite da se pripremite za okupljanje.