Crna stranica za upoznavanje ottawa

Obično je to kada imaš tipa koji te čini sretnom."Victoria je pogledala svoju prijateljicu preko šalice za kavu blago se zacrvenjevši: "Ne, ahh nitko. Provjeravajući svoju veličinu, skinula je košulju s police. Na prvi lagani dodir, iz njezinih djelomično otvorenih usta izašao je tihi jauk zadovoljstva, a disanje joj se produbilo. Osjećala se vrlo nejasno i vrtoglavo, boreći se da se ne zahihota. Kad joj je prst počeo trljati polagane krugove po njoj, sjetila se kako je opsjedala Nika dok je klizila cijelom njegovom muškošću. Sasha je zbunjeno pogledala svoju prijateljicu."Pretpostavljam da to znači da mu se sviđaš?"Sashi je uzvratio osmijeh.
Putujući u svoj kafić, Victoria se osvrnula na svoj dan i ono što je htjela raditi sa Sashom. Pogled na sat potvrdio je njezine sumnje da je zapravo spavala.
Amy se na to nasmiješila i upitala je li im nešto potrebno. Pocrvenjela je kad se tijekom masaže tijela sjetila kada joj se s usana oteo seksi jauk dok joj je maserka masirala unutarnju stranu bedara dok je zamišljala da su to Nikove ruke.

Nije loše jer se nasmiješila u svoju šalicu dok ju je prinosila usnama."Što je tako smiješno?", upitala je Sasha dok je sjela s prijateljicom."Hmm? Oh, ništa, samo nasumična misao", rekla je Victoria skrivajući osmijeh dok je pila kavu. Lagano je odmahnula glavom kako bi razbistrila svoje uzbuđenje i nasmiješila se na Sashin zahtjev dok se prepuštala vođenju. Victoria je osjetila kako mu je uvez još topao, kao kad su je njegove ruke dodirivale. Sasha je ispalila: "Možemo li dobiti svlačionicu za mladence i nekoliko čaša rizlinga?"prije nego što je nedužno pogledao Victoriju."Naravno!", rekla je Amy baš kad se Victoria spremala protestirati. Mislim da bi mi možda trebalo nešto. Do kraja masaže Victoria je pokušavala obuzdati svoje uzbuđenje dok su njezine misli nastavile o Niku. Upravo u tom trenutku zazvoni zvonce na okviru vrata i oboje su podigli pogled. Kad je Amy otvorila vrata, Sasha je zgrabila prijateljicu za ruku i odvela je u preveliku garderobu. Nastavila je sanjariti o Niku, a misli su joj bile jezivije u uzbuđenom i pijanom stanju. Gotovo je naglas zastenjala proživljavajući taj dan.
Sasha ju je probudila iz sanjarenja u kojem je počela crvenjeti u trenutku kada je shvatila da se vratila u stvarnost. On je samo...

Mislila je da se, iako su sjedili ovdje zajedno, nisu iznenađujuće vratili. Victoria je zadovoljno uzdahnula, jer je to još uvijek bio dobar san. Na lice joj se pojavilo novo rumenilo."Pa idi za njim! Dovoljno je sladak i barem bi trebao dobiti njegov broj!"Victoria je prelistala knjigu prije nego što se zaustavila kod oznake.
Možda kavu u 9?", upitala je Victoria. Dok je čekala svoju prijateljicu, pogledala je po dućanu, a očima je pila sve knjige s tvrdim uvezima na polici. Bio sam u sušnom razdoblju, ali ipak nisam htio ići tamo i konačno sam ga morao odgurnuti."Victoria se nasmijala sa svojom prijateljicom, slažući se zauzvrat crna stranica za upoznavanje ottawa. Njezini bokovi počinju praviti male krugove kad se sjetila da je isto radila na Niku, puštajući mu glavu da joj se trlja o klitoris. Lagano je posegnula za telefonom prije nego što je bacila pogled na ID pozivatelja i nasmiješila se."Hej pospano! Zvučiš opušteno, imaš nekoga sinoć?", našalila se Sasha dok je osjetila nešto u Victorijinom glasu."Mmm? Ne, definitivno ne. Victoria je dala sve od sebe da joj seksualna napetost popusti dok je čavrljala, uz različite rezultate.