Stranica za upoznavanje leeds

Ricky je nastavio flertovati s njom, a ona je sada otvoreno uzvratila flertu, svaki od njih se milovao. Bio sam prilično iznenađen kada sam otkrio da on također ima kurac koji mora biti veći od 9 1/2" i prilično debeo.
ali nije. U roku od jedne minute ponovno je počela cuming, čvrsto stišćući bedra sa strane njegove glave. Greg je također crnac.

Ispričao sam mu nešto o onome o čemu sam razgovarao s njom, zajedno s njezinim odgovorom. Ricky je stajao i gledao u nju i skinuo donje rublje i već se jako namučio. Rickyja je ubrzo opet jako otežala, pa se popela na vrh i spustila se na njega. Samci su Ricky, David i Greg. Ricky joj je stalno točio piće i s njom je proveo cijeli dan. Nagnuo se i počeo jesti njezinu mokru macu. U početku sam želio da pristane na FMF, ali sam vrlo brzo shvatio da se to nikada neće dogoditi. Priznao je da ga je oduvijek privlačila.

Ricky se prvo želio istuširati pa je koristio tuš u prizemlju, a onda se našao sa mnom u dnevnoj sobi. Liz je samo ležala na njemu nekoliko minuta prije nego što se prevrnula.

Kad je završio, prevrnuo se na leđa. Primijetio sam da sve troje vole koketirati s Liz, posebno Ricky, a ona se nikad nije žalila na to. Počela je polako piti, ali do 5 ili 6 te večeri, pila je votku, a Ricky ih je prilično ojačao. Uskoro će shvatiti da je to bio Ricky, a ne ja između njezinih nogu i ili će krenuti s tim, ili izbaciti njega (a možda i mene) van!Nastavio se spuštati na nju, a ona je počela jače stenjati.
Ricky i ja smo malo razgovarali i popili još jedno piće. Bili smo tamo 3 noći, on tamo ima kamper pa smo mogli ostati na mjestu. Ništa nevoljko u vezi sa ovom ženom, ona je samo još jedna kurva kurva, a muž samo još jedan voljni kurac. Bila je na sve četiri s otvorenom macom i okrenuta prema meni, pa sam ispustio kratke hlače. Pitao sam Liz je li primijetila Rickyjev kurac i ona je priznala da jest.

Sljedećeg jutra Liz se istuširala i napravila nam svima doručak. Otišli smo u našu spavaću sobu. Pomaknuo sam se na stranu kreveta i upitao je "SAD vjeruješ li da možeš uživati ​​u seksu s nekim drugim?"Okrenula je glavu prema meni i rekla "O, moj Bože, da! Jebeno me zajebavaš?"Nisam siguran koliko je puta dolazila te noći, ali Ricky je konačno došao drugi put. Nije bila sigurna kako ćemo se svi još moći družiti i htjela je znati uživam li u tome koliko sam mislila. Liz se uvijek tušira prije spavanja i obično spava ili gola ili u donjem rublju i uvijek je voljna za seks, čak i kad je probudim iz mrtvog sna. Skinuo je plahtu s nje i gurnuo je u stranu. Ricky je razveden, David je razdvojen, a Greg nikada nije bio oženjen. Više vremena provodi družeći se s Liz nego s nama ostalima. Zato sam joj predložio drugog tipa. Besplatni savjet: Klonite se LW-a s ovakvim sranjima i bit ćete OK!.

Držao ju je i ljubio dok je dolazila. Ja sam 5 godina stariji od nje, imam 45 i ona je 40 stranica za upoznavanje leeds.
Rekao sam joj da ću se pobrinuti za dogovore i pozivnice. Nakon 3 ili 4 godine braka, počeo sam ohrabrivati ​​svoju ženu da razmisli o isprobavanju novih seksualnih iskustava.