Tyler izlazi s gigi

Dave je volio trbuščiće. Jezik su im se zapetljali, uz sve veću vrućinu. Svidjelo mu se ono što je vidio, malo se pomaknuo, izvukao se. Na Daveovo iznenađenje i malo povrijeđeno, ako se zna istina, Brianu se ta ideja svidjela i prihvatio je oduševljeno. Brian je prihvatio i počeo nježno zabijati. Skoro joj se slinila pri pomisli koliko bi puta svršila.
Pička. Ležeći na leđima, primala bi slasne duge udarce krutog mesa iz vrhunskog primjera čiste muškosti. Heroj Dave nevoljko je, ili možda ne tako nevoljko pristao, u trgovini za noć sa slasnom Cindy. Njezino tijelo bilo je nevjerojatno – tijelo plesačice s glatkim linijama, čvrstim mišićima i mekom kožom tyler izlazi s gigi. Jedva je mogla provući glavu pored usana. Stenjala je i radila protiv njega, kako bi ga potjerala dublje kineska agencija za upoznavanje.
Koristila je aktivnu maštu da sanja o načinima korištenja svog tijela kao nitko drugi. Kada je Kim govorila o vođenju ljubavi s Daveom, mislila je na ljubav – punu, cjelovitu ljubav koja je progutala srce kao i genitalije. Bila je jako lijepa.
Cindy je znala, od njihove prve interakcije, kad ga je gotovo uhvatila, da on osjeća da je privlači. Shvatila je da se, kao što je znala poševiti, ne zna ni zaljubiti.

Njezini bi orgazmi bili proslave obreda parenja, proslave seksa. Njegova bi eksplozija zapalila njezinu vlastitu, ispucavajući mlazeve intenzivnog, vatrenog užitka uz njezinu kralježnicu i po cijelom tijelu, izbijajući iz tog središnjeg mjesta gdje su se spojili kao jedno.