Input matchmaking warzone

Sada sam očajnički želio da Arizona pobijedi, kako ne bih morao čekati početak sljedeće sezone za devet mjeseci, ili je Rachel blefirala?Nisam znao zasigurno, ali bio sam napaljen kao koza, a olakšanje će mi prije biti bila subota. Rachel i ja vodili smo ljubav sljedećih 40-ak minuta. Lizala mi je bradavice i trljala tijelo od glave do pete.
Moj kurac je bio ukočen koliko je mogao ući u čeličnu košaru, ali moja požuda za Hannahinom atletskom guzicom toliko me uzbuđivala da se bol nije ni registrirala. Možda je prošlo samo nekoliko minuta, ali činilo se kao sat. Odvojila je vrijeme za čišćenje i liječenje antibioticima i dok je držala moj kurac bez dlake i u kavezu, počela je trljati moja jaja."Jednostavno volim način na koji tvoj kurac i jaja izgledaju i osjećaju se bez sve te kose, zar ne Stephanie?""Da, Lucy, sviđa mi se kako se osjećam kada trljaš glatku kožu dolje."Ovaj put je Lucy trebalo dobrih 15 minuta da mi pruži liječničku obradu, a to je trajalo samo toliko jer se jako zabavljala igrajući se s mojim bezdlakim jajima."Svakako ću svom dečku maknuti ružnu kosu kad se vratim na fakultet! Zar ne misliš da će mu se to svidjeti?""Da, Lucy, uživat će u tome da se igraš s njegovim kitom bez dlake i jajima."Lucy je pričekala dok sam pregledao prijedlog i odnijela je moj označeni primjerak natrag u ured kako bi ga faksom vratila dobavljaču radi ažuriranja. Uzeo sam svoje vrijeme, jer mi je svrha bila pružiti joj zadovoljstvo, a ne samo da je smočim kako bih je mogao poševiti svojim kurom. Kako sam nastavio lizati njezin šupak i počeo mi se grčiti na jeziku, kliznuo sam rukom između njezinih nogu i počeo prstima jebati njezinu macu input matchmaking warzone.

Nije bila toliko lijepa koliko prikladna i lijepa s kratkom tamnoplavom kosom, grudima i licem koje je još uvijek moglo biti u tinejdžerskom časopisu. Autor uživa u komentarima na svoje web objavljene priče, pa ga slobodno kontaktirajte putem kartice KONTAKT na njegovom profilu.Četvrtak ujutro stigao je tamo s nadom da će me Rachel uskoro pustiti iz kazne čistoće. Danas sam po drugi put u životu trebao voditi ljubav sa ženskim šupkom. Otišao sam u našu spavaću sobu i upravo sam htio pokucati kad sam čuo Rachel kako razgovara na telefon. Počela sam zaboravljati na svoju smiješnu odjeću i samo sam uživala u danu kada sam začula ključ na vratima."Rachel je rekla da bih trebao doći i provjeriti tvoje piercinge na putu do ureda."Rekla je uz veliki osmijeh i malo smijeha."Prestani stajati tamo s tim praznim izrazom na licu i izađi na svjetlo kako bih mogao dobro pogledati tvoj penis!"Prišao sam Hannah i čekao njezine upute."Chop chop, podignite svoju pregaču i maknite mi je s puta da vam mogu dati dobar pregled!"Dok sam stajao i podigao rub pregače, Hannah je počela pregledavati moj penis najbolja aplikacija za upoznavanje nyc reddit. Dok sam čitala bilješku, počele su mi se tresti ruke. Ova priča sadrži neke elemente ženske dominacije (femdom), zadirkivanja i poricanja, treninga čistoće, blagog ropstva, kremaša, oblačenja rogonja i još nekoliko mojih fantazija. Rachel me natjerala da napravim omlete samo s vrlo naboranom pregačom. Nisam znala što moram učiniti da prođem test, ali Rachel je jasno davala do znanja da je potpuno na njoj kada sam izašla iz svog kaveza i ponovno mogla uživati ​​u seksu.

Nagnuo sam se naprijed i počeo je ljubiti u anus. Moje jutro je počelo kupanjem Rachel pod tušem i svježim nanošenjem sredstva za uklanjanje dlačica na tijelo. Trebalo joj je nekoliko minuta, ali Rachel me nastavila jebati suženim krajem utikača sve dok nisam otvorio. Molim te, mogu li poljubiti tvoju lijepu macu ?""Zašto Stephen, uživao bih da mi poljubiš macu i dobrodošao si za rad s pirsingom."Kleknuo sam pred Hannah i kad je podigla bijelu suknju svoje medicinske sestre, vidio sam da je ispod nje gola. Poljubio sam svaki čvrsti globus i upravo sam joj htio podići gaćice kad se nagnula naprijed i otvorila joj se pukotina. Rekla mi je da joj mogu uštedjeti put kući i očistiti penis dok sam bio na tome.""Lucy, moraš ići, ova situacija je tako neprofesionalna i ne možemo dopustiti da moja seksualna situacija ulazi u naš radni odnos!""Oh, cool ti, Stephanie! Nitko neće znati za ovo što Rachel ne želi znati. Želim da odvojiš vrijeme i počneš tako što ćeš me samo poljubiti u dupe i krenuti do moje osjetljive rupe. Početni je bio bol, ali onda se moje dupe počelo opuštati i jednostavno sam mogao doživjeti puninu."To mora da se čini jako velikim u tvojoj djevičanskoj guzi Stephanie, na najširem je dijelu veće od tvoje kuče!"Bio je opak osjećaj da mi se guzica napuni ovim čepom i uz svu stimulaciju koju je moje tijelo doživljavalo bez olakšanja, osjećala sam vrtoglavicu."Prvo želim da pojedeš moju macu do nekoliko orgazama prije nego ti dopustim da vodiš ljubav s mojim šupkom."Rachel me uputila. Dok sam podigao pogled, nisam mogao vidjeti njezino lice jer mi je suknja zaklanjala pogled, ali sam mogao vidjeti da uživa u mojoj usmenoj službi. Nakon nekoliko minuta ovoga, Rachel mi je rekla da je prestanem zadirkivati ​​i da joj zavučem jezik u šupak. Nakon 10-ak minuta oralnog klanjanja, pustila je suknju uniforme i zgrabila me za kosu i počela ljuljati mačku uz moje lice, a tijelo joj se zatreslo od snažnog orgazma. Bio je to prvi događaj za koji je Rachel rekla da moram proći da izađem iz kaveza čednosti i ja sam se nadao. Rachel je bila jako okrenuta sebi i počela je stenjati dok je moj jezik prodirao u njezin čvrsti otvor.. Da je moj penis bio oslobođen žičanog kaveza, odmah bi bio na punom jarbolu.