Kako bi sebe opisao online dating

Još jednom je pogledao mamu s mješavinom sažaljenja, zavisti i gađenja, ali njezina je pozornost već bila skrenuta, pa je tiho izišao i zatvorio vrata koja su se zaključala za njim.“Spremna si za ovo, zar ne”, šapnuo je Richie na Jillino uho, dok je prelazio rukama niz njezine strane i počeo polagano trzati u njezinu zadnjicu."Ti to želiš, a nije te čak ni briga hoće li nas tvoj muž uhvatiti, zar ne."“Oh, dušo, spremna sam za to”, odgovorila je Jill, a još dok je govorila, Richie je navukao seljačku bluzu boje ruže preko njezinih golih sisa, hvatajući i stišćući svoje skromne brežuljke kao i on. Međutim, ako pogledate, mogli ste vidjeti oko njezinih očiju kako je brzi način života kojim je vodila gotovo tri godine uzimao danak.

Nakon što je nekoliko puta prošao kroz zrcalo po sobi, Richie je prepustio poslove postavljanja reda na Brenta, ustao i otišao do mjesta gdje se Jill njihala u ritmu glazbe. Upravo tada, Jill je dojurila do Richieja."Ne možemo ovo učiniti ovdje", povikala je.“Što je s mojim mužem?Što je sa tulumom?""Vaš suprug?"Richie je frknuo.“Kad počnemo s vama, vaš muž će vam biti posljednja stvar na umu, a što se tiče zabave, mi ćemo imati svoju zabavu. Jill se bojala da će Richiejevi prijatelji biti prisutni, ali je zaključila da su otišli u klubove, pa će jednostavno pustiti da se dogovor poruši i odu.
Bez sumnje, Jill se spuštala prema dolje i otkrila je koliko je daleko izvan kontrole u rujnu, kada su je kasno jedne noći zaustavili zbog neredovne vožnje. Kokain, marihuana i ecstasy bili su njezini glavni poroci, uz uvijek prisutno piće. Možete doći gore i pridružiti nam se na neko vrijeme i uhvatiti zujanje, ali želim da se smirite ako stvari počnu postati vruće, da pripazite. Bila je nestrpljiva da se javi, jer je telefon zazvonio tri puta prije nego se javio muškarac."Yo, whassup", rekao je Richie Castilla u slušalicu.“Hej, dušo, ovo je Jill;Sretna Nova godina!"rekla je. Znao je da je Jill dovoljno očajna da to učini kako bi sebe opisao online dating. U jednoj je ruci pijuckala margaritu, dok je drugom pušila cigaretu.

Dok se penjala stepenicama, kroz glavu joj je lebdio isječak pjesme iz jednog od njezinih omiljenih starih filmova: “Que sera, sera.Što će biti, bit će,” Tada misao prođe. Pa jebi ga, hrabro je pomislila, imala bi svoju zabavu na svoj način. Pogledao je svoje prijatelje, Brenta i Teda, koji su sjedili na sofi u Richiejevom stanu. Konačno je pognula glavu, a zatim podigla pogled prema Richieju s pogledom koji je bio plačljiv, ali je sadržavao i trag uzbuđenja.“U redu, učinit ću to”, rekla je tihim glasom.“Dobra djevojka”, rekao je Richie, još jednom je duboko poljubivši.

Nazočili su mnogi njihovi susjedi, te gotovo svi Bradovi i Elaineini prijatelji. Dvojica od njih su bili George i Mike, Bradovi prijatelji iz srednje škole, dok su Pat i Larry bili u Brianovu bratstvu na SMU."Hej, vi dečki želite zabavu, mislim, stvarno zabavu?"upitao ih je Richie.“Zašto ne dođete gore i zabavite se s nama. Jill je već pjevušila, pulsirala je od požude dok su koka-kola, trava i tekila radili svoje. Još je bilo rano i mislila je da će kad se zagrije, moći sve to usisati. Otvorila je usta i pretjerala jezikom uz donju stranu Brentova penis u pretjeranom kretnji, hvatajući ga poput poteza kistom, ližući ga sve do njegove krune. Zatim joj se obratio snažnije.“Možda je vrijeme da tvoj muž sazna za pravu tebe.
Mike je bio najviša osoba u sobi, sa 6-3, možda 6-4, i vitak, tamne boje i kratke kose. U međuvremenu, Mike je napunio lulu, zapalio je i počeo njome raznositi po sobi. Bila je to Nova godina, 1999., a njezin se suprug Ken pomalo bojao milenijske bube, pa je odlučio zadržati stvari kod kuće i napraviti zabavu. Richie se osjećao velikodušno, pogotovo nakon što je dobio nekoliko pluća punih Mikeove trave, pa je svima izbio riječi. Njezine rumene bradavice stršile su iz grudi u ranom uzbuđenju.

Jill je sisala Georgeov kurac nekoliko minuta, a zatim se okrenula da se suoči s vrlo lijepim penisom koji pripada Mikeu. ne znam”, odgovorila je.“Mislim da sam se uvalio u nešto iz čega se ne mogu izvući. Nekoliko minuta u prostoriji se vodio besposlen razgovor, dok je grupa bila dobra i napušena, pila, pušila i šmrkala stranica za upoznavanje leeds. Uhićena je zbog vožnje u alkoholiziranom stanju – izmjerila je 0,13 na mjeru alkohola u krvi – ali policajac ju je malo opustio tako što je u džep stavio malu bočicu kokaina koju je imala sa sobom. Kad su izašli iz ormara, Richie je odmah krenuo na posao.

Polizala ga je po cijelom tijelu, navlaživši njegovu slinu, a zatim je širom otvorila usta i uzela samo glavu u usta. Gledaj, idi dolje u podrum i donesi onu kutiju piva iz hladnjaka. Zatim ju je poljubio polako i senzualno, izazivajući drhtavicu niz kralježnicu, prije nego što su prekinuli zagrljaj. Richie je otišao do svog sefa i izvukao znatnu količinu svog komercijalnog kokaina i spremio ga za Jill, a zatim je provalio u svoju posebnu zalihu, onu koju je čuvao samo za svoje dame.