Besplatna švicarska stranica za upoznavanje

Ja sam, zapravo, strog i redovnik. Htio sam Lynn.Želio sam ženu koju sam oženio. Ako sam iskren prema sebi, priznat ću da nešto u meni reagira na sigurno te 'volje'.

Upotrijebio sam telefon na letu kako bih rekao Jeffersonu da ne dovodi Brandi u zračnu luku kao što sam prethodno tražio. Snažno povlačeći vesla, istresao sam svoju frustraciju i bijes dok sam vozio školjku uz rijeku, u uzaludnom nastojanju da se iscrpim.
Majstorstvo. Dakle, možda bih trebao imati aferu. Slike te komore za kliničko mučenje unutar trezora stalno mi se pojavljuju na rubovima uma i prolazna pitanja o tome što bi mi ondje učinio. Ova posljednja tri dana, kada mi je stalno i krotko razgalila svoje dupe, znajući da neće dobiti ništa zauzvrat, nema milovanja, nema zadovoljstva, nema orgazma, znajući da će je samo koristiti, bila su izuzetno erotična i zadovoljavajuća.Što je nešto za nekoga tko je uspio doživjeti iskustva koja sam ja imao.Što se dogodilo, pomislio sam, s mizoginim aforizmima Bradleya Rankina: Žena su tri rupe okružene salom.

Nju više uopće ne zanima seks. Prikladna slika za život, slijepi tok, farovi napuštaju most dok drugi ulaze besplatna švicarska stranica za upoznavanje.
Nije učinio ništa osim ponižavajuće zabio svoj kurac u moje dupe. I što mi radi.

Ako sam iskren prema sebi, priznat ću da ga želim.