Mogu li aplikacije za upoznavanje biti opasne

On je bio nagnut, mišićavih leđa okrenut prema njoj i ona žudi da ga dodirne, da osjeti grebene njegove tjelesne građe.

Dave je ispružio vrh jezika kako bi zadirkivao njezine bradavice. Zastenjala je u njegova usta, dok ju je nastavio ljubiti sve dok oboje nisu ostali bez daha. Vjerovala mu je i nije ju htio ni malo uplašiti i uznemiriti svaki njezin napredak. Dave se zavalio, pijući njezinu ljepotu. Ostavila je dlanove na njegovom trbuhu i spustila glavu na njegova prsa, stavljajući nježne poljupce na njegovo tijelo. Stavio je desnu ruku preko njezine koje su mu bile isprepletene oko struka i upitao: "Dobro spavaš?""Da i mora da mi je puno oduzelo jer sada umirem od gladi.""Pa sjedni draga moja. Voljela je osjećaj topline njegovih usta i jezika na njezinima, i zadrhtala je kad se zapitala kako će se to osjećati na drugim dijelovima njezina tijela.
Izašli su na večeru u talijansko mjesto u petak navečer, i to rano navečer, oboje umorni od buđenja od ranog jutra. zar ne?"Još više se zacrvenjevši, ne znajući je li to zbog njezine vlastite neugode ili njegovog priznanja, ustala je iz njegova krila.“Ne, nemam”, promrmljala je dok je podizala košulju s poda i odlazila u svoju spavaću sobu. Dave je osjetio kako mu se kurac napinje o traperice dok ga je ona nemilosrdno napadala, ali nije ga bilo briga. Duboko ga je privukao. Kayla je zabacila glavu naprijed na Daveovo rame i uhvatila se za njegove ruke, pokušavajući svom snagom spriječiti da se prevrne. Kaylino je srce lupalo, disanje je bilo nestalno, dok su joj se prsa teško dizala i spuštala.
Nagnuo se naprijed i nježno joj je poljubio ključnu kost. Kaylina je glava spuštena unatrag, zatvorenih očiju i zamotala je svoje sapunaste ruke u Daveovu kosu mogu li aplikacije za upoznavanje biti opasne. Zastala je na ulazu u kuhinju, gledajući Davea kako kuha samo u svojim trapericama. Stvarno ih uopće ne poznajem dobro, ali jednostavno nisam očekivao da ćeš biti ovakav."Podigao je njezinu lijevu nogu i počeo raditi na njoj.– A kakav si očekivao da ću biti?upitao je znatiželjno."Ne znam, valjda više mačo. Sada mi daj svoja stopala."Kayla je ispružila noge preko njegovog krila i udobno se smjestila u kut kauča. Dave ju je samo promatrao, obožavajući osjećaj njezinih toplih usta na svom tijelu. Kayla je skočila i glasno dahnula. Kayla je u tom tjednu upoznala Davea bolje nego što je poznavala bilo kojeg muškarca. Ipak je znao da ne može. Nisi tako osjetljiv i brižan kao ti. Pogledao je dolje u njezina stopala i vidio mrlju na jednom od njezinih svježe nalakiranih noktiju.

Kayla je samo kimnula prije nego što se nagnula naprijed i poljubila ga. Iskoristila je njegov stisak kako bi se podigla i otpuzala preko kauča do njega, opsjedajući mu krilo kad je stigla do njega.Čvrsto mu je ovila ruke oko vrata i naslonila se na njega tako da su im se čela dodirivala."Hvala", šapnula je, zatvorenih očiju, pokušavajući zadržati suze.
Dave ju je nestrpljivo prihvatio, jer koliko god volio kuhati, mrzio je i pospremati. Danas je bio jedan od onih dana. Dave je zastenjao i omotao je rukama oko leđa, milujući je gore-dolje, obuhvativši nju i njezine grudi u svoja prsa. Prišla mu je i vršcima prstiju prešla niz njegova leđa, obuhvativši njegov struk i položivši lagani poljubac između njegovih lopatica."Dobro jutro", rekla je, osvrćući se na nju, a njegova kosa bila je malo raščupana jer je nakon malo duže počela rasti.
Grudi su joj bile male, ali nije bila ravna prsa, vjerojatno mala B-šalica, pa nije morala nositi grudnjak ako nije htjela. Posegnula je za donjim dijelom svoje košulje i polako je navukla preko glave. Htio bi je zadirkivati ​​zbog toga, ali se samo nasmiješio i pustio to. Kayline su oči bile čvrsto zatvorene, izgubljena u vlastitim osjećajima strasti drugi način da se kaže brzi spoj.