Može li spoj pomoći depresiji

Mislim da je i Dan primijetio i pozvao me k sebi."Da bi dobio pune ocjene, sve mora proći", dok je stavljao prste u moje bokserice i pingao ih. Polizao sam ga još nekoliko puta, konačno krenuvši od vrha do baze i natrag, a zatim u vrtložnim potezima oko njegovog tvrdog kurca. Nikada nisam imao biseksualne susrete, ali nedavno sam bio znatiželjan znam kako bi se drugi penis osjećao u mojim rukama. Nastavila sam do salona i polako skinula majicu."I opet". Zatim je nastavio trčati niz svaku moju nogu i dok je došao do moje lijeve noge trljao mi je prepone nekoliko sekundi duže od Premda neobično, zapravo sam se počeo osjećati uzbuđeno i osjećao sam kako mi kurac počinje rasti. Ponedjeljak je prošao vrlo brzo i 16:00 na točku sam pozvonio na vrata bell. Nakon samo nekoliko trenutaka, s poučenim povlačenjem jaja, moje je disanje postalo iznimno brzo i nepravilno, a onda se to dogodilo. Zadatak jedan, "Određeni broj klijenata morat će biti zaštićen u trenutku obavijesti, što uključuje pokrivanje mogućnosti vatrenog oružja, ja ću se postaviti, a vi morate zaštititi sve vitalne dijelove". Stajala sam usred salona i čekala, činilo se da je starina i dok sam se spremala podići preklop, osjetila sam kako mi Dan prilazi. Polako sam se spustila na koljena, mazila ga i želela mu popušiti najbolje što sam mogla. Vrlo je vjerodostojno i natjeralo me da ti popušim dok si ovo pisao!Ja sam pušač, i tako sam ponosan što sam to postao.
Možda je to bila razlika u britanskom i američkom engleskom, ali tada me zaokupila vaša mašta. Dotaknut ću vas nečim, a vi morate reći što je to i gdje to osjećate na svom tijelu" Bio sam totalno uzbuđen, moj penis se još uvijek jako ljulja pitajući se kamo bi to moglo dovesti, stavio sam povez na oči. Počistili smo i Dan mi je dao omotnicu s lijepim smotom novca zajedno s porukom u kojoj je pisalo da sam prošao u drugi krug intervjua da sam postao tako težak dok sam čitao tvoju priču može li spoj pomoći depresiji. Sve što želim je puhati muškarcima i gutati spermu. Ubrzo su mu jauci postajali sve glasniji i bliskiji, a jaja su mu se dizala. Također sam pomalo egzibicionist jer volim biti gol gdje god je to moguće i volim pomisao da me netko vidi. Toliko sam želio, a kad sam popušio prvi kurac, još tisuću nije dovoljno. Htio sam uzvratiti uslugu i kušati neki kurac po prvi put ikad. Predstavljen sam Danu koji mi je objasnio da će voditi intervju. Popela sam se na njega i dok sam to činila, on me uhvatio za dupe i stisnuo."U redu, sada zadatak dva; neki od naših klijenata vole posjetiti zdravstvene apartmane koji zahtijevaju skidanje odjeće, je li vam to ugodno?"Uživam pokazivati ​​svoje tijelo pa sam pomislio zašto ne "Da, ja sam" Dan je zatim sjeo u stolac u blagovaonici blizu ulaza u vrt "Želio bih da se preseliš u dio stana gdje te još uvijek mogu vidjeti i skini komad odjeće" pomaknula sam se do kuhinjskih vrata i izula čarape."U redu, sada ponovite u drugom položaju". Super, bit ću plaćen samo za pojavljivanje, a da sam u formi i malo prethodnog sigurnosnog iskustva mogao bih se dobro ponašati pa sam poslao svoju prijavu e-poštom s dvije potrebne slike, snimkom glave i cijelog tijela. Veselim se još kuverti.. Uradio sam prema uputama, Dan Tada sam osjetio moju majicu oko leđa dok je došao naprijed, bio sam siguran da mi je stvarno protrljao bradavice. Tada sam već znao da ga moram kušati. Odjednom sam osjetila nešto jako hladno na svojim bradavicama, Dan mora da drži kocku leda."Trljaš led preko mojih bradavica" "Dobro, što sad s ovim" Osjetio sam malo mesa na svojim bedrima, pomislio sam nekoliko sekundi i kliknulo je, Dan je sigurno skinuo odjeću "Tvoj kurac mi trlja bedro “ rekao sam."Vrlo dobro, sad još jedno" Mogao sam osjetiti Dana kako kleči i diše uz moj tvrdi kurac, a onda mi je jezikom polizao osovinu 'O moj Bože, tip će mi popušiti' Od svih pušenja koje sam imala ovo se odmah osjeća bolje od bilo kojeg drugog, nikad ne bih pomislila da bi me drugi muškarac mogao sisati bolje od bilo kojeg iskustva koje sam imao sa ženama prije njega, bilo je tako nježno i sveobuhvatno da me nježno sisao dok je klizio dalje niz moj hard shaft i znao sam da vrijeme između sada i mog orgazma neće dugo trajati. Vaša priča je bila vrlo erotična.

Dopustite mi da vam kažem nešto o sebi, ja sam srednjih 30-ih, 5'10", održavam kondiciju, brijem prsa i jaja i držim stidne dlake vrlo kratke. Sutradan sam dobio odgovor.'Molim vas da posjetite moj stan, detalji ispod u ponedjeljak u 16:00'. Moj penis je odmah narastao što je rezultiralo "Wow" od Dana."Najbolje ocjene za to, sljedeći zadatak će zahtijevati ovaj slijepi preklop kako bi se osiguralo da imate dobre senzorne vještine. Još nekoliko potoka njegove sperme puca mi u lice udarajući mi u bradu i čelo. Slina mi se počela širiti, a njegov pulsirajući ubod ubrzo je bio obložen tankim slojem. Zatim se preselio na stolac u blagovaonici i sjeo.Što imam za izgubiti, pa sam mu sjeo u krilo."Vrlo dobro", Dan se tada naslonio na zid uz koji sam ga napola mazila, "I konačno..." izašao je u svoj vrt i opustio se na ležaljci. Moj penis je snažno podrhtavao u njegovim ustima, prskajući mu barem desetak izdašnih doza vruće, slane sperme u njegova izgladnjela usta.