Novi zeland spojiti se

Pogledao sam je, ona mi je uzvratila pogledom kao da u sebi ima goruću želju.
Njeno stenjanje postalo je glasnije kada sam je počeo jebati njenu macu jezikom i pomaknuo prst u i oko njezinog šupka. Natjerao sam je da ustane držeći se za zahodsku dasku, raširio joj noge i stavio kurac na njezin ulaz s leđa. Skinuo sam joj gornji dio i otkrio da ne nosi nikakav grudnjak.
cijelo vrijeme.Što se, dovraga, dogodilo? Je li to bilo stvarno? O da!Jebao sam djevicu i slomio joj pečat. Preuzeo sam kontrolu, podigao joj obje noge u ruke i ubrzao tempo. Možete ga kušati ako želite."Rekla je. Htio sam joj strgnuti odjeću, jebati je kao vrag.
Pomirisao sam njenu macu i dao joj velikog psa kao da liže. Pogledala me i pogladila moj kurac dubokim potezima. Pritisnuo sam je uza zid, malo joj podigao nogu i gurnuo kurac ravno u njezinu macu koja je curila.Činilo se da je to težak položaj za dva amatera za izvođenje, ali njezina je maca bila toliko mokra da sam klizio i izlazio iz nje vrlo glatko. Jebati!tako sam napaljena.
Prišla mi je blizu i stavila ruke oko mojih ramena, poput plesa s loptom."Kakav je to miris? Stvarno me obuzima", rekao sam."To je moj balzam za usne. Stavio sam ruku na njezinu macu.

Odmah sam otišao kod Sonakshija. Odvezao sam se biciklom do najbliže tržnice, nabavio obiteljsko pakiranje prezervativa s točkama i dalje se vozio kao raketa da bih stigao kući začas. Ovaj put sam je dobro polizao ne ostavljajući ni centimetar. Natjerala me da ustanem i uzela moj kurac u ruku. Osjećao se kao u raju. Stajao sam tamo zureći u nju i teško dišući novi zeland spojiti se. Nisam mogao više izdržati. Te sise koje poskakuju.. Otvoreno je to dočekala sa svojima i izmakli smo kontroli.

Zadržite malo prostora u redu?Večeras će ti biti servirano puno deserta, dušo.” Rekla je uz nestašan osmijeh.. Ujutro ju je obrijala kako bi otkrila punu ružičastu boju.
Njezinim pokretima jezika, milujući moja jaja i maženje, bilo mi je jako teško kontrolirati i raspršio sam veliki teret po njenom licu i usta. Stisnuo sam joj obje sise i ovaj put je dulje lupao."Ja cumming!! aaahh I am cumming!!", Zadrhtala je od svog orgazma i čvrsto me držala za ruku."Dušo, i ja ću svršiti", rekao sam na rubu pucanja u svoje sjeme."Želim da mi jako svršiš na lice dušo, kao što to rade u pornografiji."Rekla je.
Novine su bile lake, vrijeme je bilo lijepo. Bila je prelijepa, djevojka u koju vrijedi zuriti. Stavila je ruke na moju glavu i vodila moje lice prema svojoj mački.

Danas nije pocrvenjela. Uzbuđivala se i teško je disala. Duga kosa joj stalno pada na lice.