Aplikacija za izlaske sa starijom ženom

Trajalo je to samo nekoliko godina, dok nisam završio s djevojkom, a nakon što je završila moja zaljubljenost u Paula, nikad više nisam doživjela muškarca, ali pomisliti da sam tako naivna što sam pala na Paulovu glumu bilo je ponižavajuće."Pretpostavljam da sam i ja malo bitan", rekao je Paul slegnuvši ramenima."Ali da budem iskren - nemojte ovo krivo shvatiti - ali jedva sam to mogao osjetiti, a sviđao mi se osjećaj kada biste svršili. Njegova jaja - kako sam silno željela uzeti te brončane kugle u usta i uživati ​​u njima - proći prstima kroz njegove stidne dlake, ali nisam se usudila. Skinula sam donje rublje i izvadila tubu lubrikanta iz ladice, stavila malo na prst i popela se na krevet. Međutim, osjetila sam ga, a nakon što sam spustio tijelo, glavu kurac mi je uklizao bez napora. Kao što je to bilo najčešće kada bih se probudio usred noći, kurac mi je teško ponavljao ono što se dogodilo ranije, i završio bi u spavaćoj sobi. Bilo je to jedino gay iskustvo koje sam ikada imao, ali gledajući unatrag, volio bih da sam ga drugačije riješio.
S mjesta na kojem sam stajala bila je vidljiva donja strana njegove smeđe naborane vrećice, ali oči su mi se podigle i kad sam vidjela kako se pukotina između njegove blijede, čvrste stražnjice lagano razdvojila, moji su se planovi malo promijenili. Kad sam zaronila vrh prsta u čvor balona, ​​Paulovo tijelo je samo lagano zadrhtalo.
Bodljikave dlake na nozi na donjoj strani mog kura zajamčeno su me natjerale da još jednom svršim, a nisam učinila ništa da to obeshrabri, nježno sam ga mljela dok sam ga sisala. Ustao sam s kreveta bez incidenata, obrisala sam svoju spermu s Paulove noge prije nego što sam navukla plahtu preko njegovog golog tijela i izašla u dnevnu sobu da se srušim na kauč aplikacija za izlaske sa starijom ženom. Dok sam bio sa svojom prvom ženom, prijatelj koji je pio stalno me dovodio kući u potpuno izgubljenom stanju je mjesto za upoznavanje kemije besplatno.
Dok sam spavao na kauču, pričao je i flertovao s mojim supruga. Paul je bio daleko više potrošeni od mene, što je također uvijek bio slučaj, zbog čega je uvijek padao u nesvijest kad bismo se vratili kod mene.