Tko je lady gaga izlazi 2019. dating se boji da se ne ozlijedi

Ili bi radije da sam nazvao tvoju roditelji?""Ne gospodine, ja ću ostati", promucao je pitajući se što je mom tati prolazilo kroz glavu. Tata je izvukao svoj kurac iz mog dupeta govoreći Jeffu ​​da dovrši svoj teret u mojoj kutiji. Uhvativši me za ruku vratili smo se u moju sobu bez riječi. Mogao sam reći da ga je scena uzbuđivala jer ga je odala primjetna izbočina na hlačama. Znao je koliko me to napalilo. Želim da upoznaš nekoga bolje, ali za sada moraš spavati dušo. Njegov odgovor bio je duboko režanje, skidajući mi mokre gaćice jednim brzim pokretom. Ako moja mala pička kćeri želi biti zadovoljna onda moraš ostati i naučiti kako to učiniti kako treba.
Njegova desna ruka klizila je niz moj trbuh kako bi ušla u moje sada natopljene gaćice. Ipak sam morao pokušati, moleći se da on to nikad ne sazna. Povikala sam jednom, a onda mi je počeo pumpati i izlaziti iz dupeta dok je prstima pipao moju rupu. Na moje iznenađenje, tata je zabio dva prsta u moju malu macu sa svojim širokim penisom još duboko zakopanim u mene. Ja ih zovem normalnim dečkima tko je lady gaga izlazi 2019. dating se boji da se ne ozlijedi. Gurao je sve dublje i bijesno me pumpao, tri velika prsta sada su bila zakopana duboko u moju tijesnu rupu.Što sam duže čekala to je više snage koristio da me pojebe."Volim te tata, volim tvoj veliki kurac u svom dupetu."Njegovo tijelo se napelo, osjećaj njegovog dolaska u moju utroba poslao me preko ruba u ekstazu koja mi je preplavila tijelo val za valom orgazma.

Ti si loša djevojka Angel."Tata mi je tri puta snažno udario po dnu znajući da će me to vraški pokisnuti.Činilo se da Jeff uživa u tome dok sam osjetila kako je nabubrio i počeo curiti prije nego što je došao iz njegovog proreza."Večeras Angel, tata će te naučiti mnogo više nego što si ikad mislio."Nije gubio vrijeme gurajući svoju veliku ljubičastu glavu duboko u moju natopljenu rupu. To je moja mala kurva, ničija više. Ovo je poslalo Jeffa preko ruba, mlaz za mlazom vrućeg jizma pucao mi je u grlo dok mi je čvrsto držao glavu, "Uzmi sve, Angel baby, pokaži svom tati koliko voliš moje vruće u tvojim ustima."Jeff je sada bio u akciji;uživao je kad me je uzeo tata."Anđele, moja slatka mala kurvo koja siše spermu, reci svom tati koliko ga voliš jer ti je uzeo djevičansko dupe."Mogla sam reći da će tata uskoro doći u moja crijeva, uvijek je želio da vičem koliko sam ga voljela upravo prije.
Tata te voli."Stavio mi je poljubac na čelo."I ja tebe volim tata."rekla sam dok je izlazio iz moje spavaće sobe, okrećući se na moju stranu smiješeći se u sebi osjećajući se zadovoljno i sretno.ohhhhhh da, želim da me tata kazni i jako pojebe moju malu mokru macu.nestrpljivo čekam još poglavlja!. Tada sam osjetio udarac u guzicu, pa još jedan.
Njegovi veličanstveni prsti počeli su se poigravati mojim mokrim trzajem, "Sviđa mi se kako si mokar. Upravo ćeš naučiti kako udovoljiti dvojici muškaraca odjednom."Budući da sam bila poslušna kći, brzo sam postala na sve četiri."Jeff, zgrabi Angelsovu glavu i natjeraj je da te usisa u život dok ja gledam."Jeff se preselio u moju glavu, tada sam odlučila da ću zadirkivati ​​tatu stavljajući male slatke poljupce u kojima je toliko uživao Jeffovu sada reagirajuću muškost. Prošle je jeseni krenuo na koledž, nešto što sam želio raditi, ali tata je bio siguran da će svi dečki pokušati nešto sa mnom i neće mi dopustiti da pohađam. Znao sam da će biti bijesan ako ikad sazna da će me vjerojatno pljeskati dok ne budem mogla sjediti. Tata me ušuškao u krevet, sagnuo se i šapnuo: "Možda bismo mogli drugi put eksperimentirati, anđele moj. Jeff je brzo skočio pokušavajući se prilagoditi;tamo sam položio sve potpuno izloženo obojici."Pa, to izgleda prokleto očito, zar ne? Dakle, ti jebeš i pušiš dečke dok sam ja odsutan, moja mala kurvo?"Zarežao je i prišao bliže da me pogleda spojiti se na vlak traduzione.
Bacivši pogled na Jeffa, već je opet bio tvrd, trzajući svoj debeli kurac dok je moj tata kažnjavao moje malo dupe. Nije bilo razloga da zaključam vrata jer nitko nije trebao biti kod kuće. Položio me na krevet, polako mi otkopčavajući košulju da bi me poljubio i milovao dojku.