Kako hakirati profil stranice za upoznavanje

Ruke su joj otišle iza nje i omotale moja jaja.Činilo se toliko zainteresirano, kao da joj je ovo prvi put da istinski analizira što skrotum sadrži. Prihvatio sam bespomoćnost u ovom položaju dok sam gledao njezine prste kako se bore da naprave puni krug oko mog penis.
Zamočio sam prste niže kako bih došao do slatkog meda koji je već počela izbacivati. Zgrabio sam njezino napeto malo dupe i podigao je. Mačka joj je zategnuta, tako zategnuta, a ima lijepe, mlade usne da djevojke u 20-ima imaju dovoljno oteklina da povećaju osjetljivost, ali nisu toliko debele da bi oduzele dubinu prodiranja. Prijateljica koja je godinama upoznaje i poštuje kako hakirati profil stranice za upoznavanje. Jednom je rukom polako mazila moju osovinu, dok me je drugom hvatala za jaja dok me stručno zadirkivala izvan svakog razuma, a ostao je samo sirovi instinkt. Netko mora biti taj. Kratke hlače su joj odjednom pale oko gležnjeva i znao sam da je vrijeme da izađem ispod ovog auta. Potopljena je zacijelo bila njezin cilj, jer je onda rukama prešla preko njih i prošla kroz moje mošnje i natrag do zaštićenog šupka.

Moj penis je već počeo curiti sjemenom dok sam joj prišao s leđa, posegnuo oko nje i uhvatio te meke, glatke grudi iz ranih 20-ih godina. Skrenuo sam za ugao baš na vrijeme da vidim njezinu košulju kako leti prema meni. Shvatio sam da sam prestao trčati i vjerojatno zurio. Vratila sam dva natopljena prsta u klitoris i počela metodično raditi prstima u malim krugovima uz sve veći pritisak svakim prolazom.Činilo se da nas to brzo dovodi do orgazma, pa se okrenula i stala prst na petu sa mnom, moje građe od 6 stopa za razliku od njezine malene ispod 5 stopa. Nisam joj bio prvo osvajanje, a znam da neću ni posljednje. Jako sam se trudio zadržati fokus na poslu koji mi je bio pri ruci, a ne na djevojci koja je pripadala nekom drugom čije su ruke sada skidale moj remen i pronalazile put u hlačama plentyoffish web stranice za upoznavanje ottawa.