Prve internetske stranice za upoznavanje

Uskoro idem kući, pa nikad više, ali bio si divan", a ona ga je poljubila u obraz: "Hvala ti za jedan od najboljih trenutaka u mom životu."Na to je Anna ustala i kamera je pratila njezino golo tijelo do vrata kupaonice gdje ih je zatvorila i zaključala prve internetske stranice za upoznavanje.

Annin auto bio je parkiran na dugotrajnoj parceli, pa je imala prijevoz. Tako jako da je boljelo. Dok je Tony gledao, Anna je ustala i pozdravila. Oduvijek je to voljela raditi Tonyju, uvijek mu dajući komplimente za njegovo mišićavo tijelo. Na tom je mjestu proveo cijelu večer i borio se sa svojim mislima i emocijama. Rekla mu je da 'jebeš me ti jebeni crni čobani' aplikacija za upoznavanje u Francuskoj. Glava joj se zanjihala i razbila dok ju je bacila u jastuk da priguši još jedan vrisak. U njemu je rasla ljutnja."To mora biti tip na snimkama, glas i jebač bez lica s broja dva", pomislio je, "nije ni čudo što sam mislio da sam već čuo taj glas."Anna se pojavila iza njih. Izvlačeći se gotovo do kraja, a zatim lagano klizeći natrag unutra.

U svim svojim zajedničkim godinama, "ne tamo, ne još" prevedeno je "ne nikad, ni jednom". Stajali su u pogledu kamera, samo se gledali.Činilo se da Anna malo teško diše, a crnac je djelovao vrlo nesigurno u sebe. Ne nužno ona vrsta koja bi se klasificirala kao dobra.