Himachal web stranica za upoznavanje

Otvorila je oči i shvatila da je predugo bila pod tušem. Očajnički je želio ići pod tuš s svoju seksi sestru i dodirivati ​​je, ljubiti je duboko i voditi ljubav s njom. Bila je toliko sretna što je pobijedila da se u tom trenutku zamalo izgubila i utisnula dugi vlažni poljubac na bratove usne dok je kamera bljesnula i uhvatila braću i sestre u seksi incestuoznom trenutku. Oboje su se udobno smjestili u krevetu i James je ugasio svjetiljku pored sebe. Zatim je navukao bijelu majicu i izašao u dnevnu sobu vidjeti svoju sestru. Angelina je bila između snimanja pa je uzela slobodan vikend kako bi posjetila starijeg brata."Izvolite, gospođo Jolie", rekao je njezin vozač limuzine dok je parkirao limuzinu ispred kuće njezina brata himachal web stranica za upoznavanje. Žuta je za prijateljstvo; ružičasta je da ti pokaže koliko si lijepa, a crvena je..." James je duboko udahnuo."Crveno je za to koliko te volim."Angelina je stajala bez riječi. Zašto se ne otišiš i spremiš za krevet? Moram se i ja istuširati."– Volio bih da se možemo okupati zajedno. Jamesovo je srce ubrzalo.
Zgrabio je crni svileni par i navukao ih. Myra, sluškinja je pocrvenjela."Dobro jutro, gospođo Jolie.
James je stajao i smijao se."Ma daj, nije svaki dan da provedem noć s tobom."James se narugao i popeo se u krevet sa svojom sestrom. Nekoliko minuta kasnije, čuo je otvaranje vrata. Jutarnja mu je drva kucala."M-jutro. Angelina je pogledala svoj tanjur koji se sastojao od kajgane, francuskog tosta, poveznica kobasica i bočne zdjele s voćem. Drago mi je što nisi unajmio jednu od onih skitavih sobarica."James je promatrao svoju sestru kako rasteže svoje lijepo tijelo. Smijala se tako slatko, smijeh koji mu je uvijek dirnuo u srce.

James je omotao ruku oko sestrinog struka dok je njezina guza pritisnula njegov kurac. Krovni prozor donio je prekrasno sunce.
Mrak sobe nije uplašio Angelinu. James se sramežljivo nasmiješio."Znam, ali nisam toliko gladan.""Ne brini za ranije. Usne su im se nekoliko sekundi snažno pritisnule jedna uz drugu.

Natočio je Angelini lijepu punu čašu vina, a zatim sjeo natočiti svoje.