Pisac izlazi s umjetnicom

Nemoj mi reći da je to cijelu kuću!"Nisam to pitanje potvrdio izravnim odgovorom."Počeo sam trgovati uslugama s Bretom, Bret je rekao Jayu, Marcus nas je ušetao, i tako je trajalo sve dok predsjednik nije saznao.
Ono što je pitao nije bilo drugačije. Pogledala sam gore u te lijepe plave oči. Rekao je da sam napravio najbolja jaja koja je ikada jeo. Namotao sam kabel oko ruke i presavio ga na tabletu.– Ali ne smeta mi razgovor. Prokletstvo, možda je u pravu."Prištića. Pao sam prošli semestar.
Sjedila sam u kutu kafića u subotu ujutro, gledajući lokalne vijesti na tabletu sa slušalicom u uhu, kad mi je muškarac prišao. Erik me jako zajahao nakon što mi je dao nekoliko dobrih trenutaka da se aklimatiziram. A kasnije ćeš me poševiti kako mi se sviđa i ovaj put ćeš istinski uživati."Počeo je mijenjati svoju težinu i konačno sam shvatila što je htio reći. Ali bilo je jednako mesnato i dojmljivo kao i svi "strejt" dečki koji su me prije koristili. Oh.Želio je priču.slegnula sam ramenima."Ja sam kućni dečko."Toliko sam se često pokazivao da je ta riječ bila životna činjenica, a njega nije više bilo sramota da to sakrije.

Još nije došao, ali ruka mu je bila oko kite i vidjela sam da je tako blizu. Kimnula sam, kliznula nogama po tvrdom drvu i ustala. Nosio je blistav osmijeh i bež kaput sa srebrnim gumbima, uske traperice i tamnoplave antilop čizme visine gležnja sa sivom drvenom petom od 3 inča pisac izlazi s umjetnicom. Moraš se zapravo složiti sa mnom."On je rekao. Stisnula sam zube dok mi je pomuzeo kurac koliko god je vrijedilo, a u grlu mi je bilo visoko cviljenje. Kako bi to drugačije nazvala? Prištić?"Nasmijala sam se, ali to je bilo samo da prikrijem svoju neugodu.
Na neki način nisam imao izbora u ovome."Protrljala sam zatiljak, pomalo posramljena njegovim oštrim pitanjima."Nema izbora?"oči su mu se namrštile. Nasmiješio se i povukao uz mene, njišući se dok je uživao u osjećajima koje sam izvlačila na površinu njegove kože."Upotrijebi zube... Rekao si da ćeš biti moj šećerni tata, zar ne?"Zakoračila sam oko stola i sagnula se do njegovog uha."Možda me možeš obući. Nešto što nije tražio, ali je uvijek govorio da cijeni.