Izlazim s prijateljicom moje sestre

Htjela bih bolje upoznati svoju najnoviju drolju."Christine je predala telefon sada budnoj Lisi.
Nakon dubokog daha, pokušala je vrisnuti: "Lisa prestani! Tjeraju te na ovo!"Nije to ispalo kao vrisak, ali je bilo glasnije od njezinih prijašnjih napora izlazim s prijateljicom moje sestre. U ružičastom je izgledala jako vruće. Treba mi samo minuta da se odmorim.""U redu", Lisa se nasmiješila i vratila se svom zafrkanciji. Sve je objašnjavalo: zašto je trebalo toliko dugo da se otvori vrata (odijevali su se), zašto su svi izgledali tako uznemireni (duh!), Lisina sisa čvrsto navučena (dvostruko!), tamjan (da prekrije miris ). Pa, Lisa je zapravo trebala biti liječnica, pa nije imala vremena za ovo dvoje.
Christine je bila u delirijumu od tog osjećaja. Lisa nije imala pojma što. Elinine su crte lica bile isklesane: visoke jagodice, plave oči u obliku badema, tanke, zaobljene obrve.

Nikada ne bi uspjela sve završiti. Tamjan je pladanj bio na Lisinom stolu, pored neke sive kuglice čudnog izgleda. U svemu ovome, naravno, nije bilo ništa loše, a Lisa je bila odrasla, čak i ako se oduvijek činila tako hetro!Naravno, svi dokazi su bili posredni, ali su bili uvjerljivi.
Lisi je trebala vječnost da otvori vrata. Christine je još jednom šmrcnula. Odmaknula je pogled i sjela na najbliži krevet. Kopča se konačno oslobodila, a Tiffany je pala unatrag, podignutih nogu. Tiffany se nasmiješila dok je Christinino mlaćenje postajalo sve slabije. nikad ne bi završila prije nego što Christine stigne. nekako kao...