Koliko često biste se trebali viđati kada prvi put počnete izlaziti

Zvijam se oko sebe u ekstazi i vraćam razum da otvorim oči i pogledam je. Na trenutak stane i čujem je kako hoda oko mene i sa strane. Ispustio sam vlastiti dah, dok sam ponovno uzbuđen. Kako orgazam popušta i počinjem shvaćati koliko je smiješno visok moj otkucaj srca, iskoristim priliku da još jednom cijenim njeno zapanjujuće tijelo;njezino izvrsno lijepo lice, njezina duga ravna crna kosa, njezin fantastičan dekolte, njezin seksi tanak i zategnut trbuh i njezini ludo zavodljivi bokovi i bedra.
Iako je, iskreno, gubljenje vremena kada ležite na leđima s samo ručnikom između sebe i otvorenog zraka, jer mašti ne preostaje puno. Počinju četkati moju stidnu regiju. Ali gledam svaki njen pokret i sviđa joj se koliko često biste se trebali viđati kada prvi put počnete izlaziti. I dolazi odmah. Ovo samo po sebi nije čak ni najudobniji položaj jer zapravo na kraju ležite na vrhu svoje muškosti, što je u ovom stanju manje nego idealno. Ona me ne gleda;gleda u pod dok me vrlo polako i zavodljivo obilazi.
Ona odgovara i opet radi istu stvar, ovaj put još više pritiskajući prsa uz mene, i čuo sam ono što bi se gotovo moglo opisati kao stenjanje. Gledam je dok nastavlja. Dok ležim tamo, ne mogu baš vjerovati što se upravo dogodilo i koliko sam imao sreće. Nekoliko trenutaka kasnije osjećam njene tople, vlažne ruke na leđima. Kad je dosegnula dno, a glava mog penisa postala je otkrivena, ona se zaustavlja i polako pomiče ruku prema gore izlazim s prijateljicom moje sestre. Ima potpuno drugačiji pogled, poluzatvorena, vrlo odlučna, kao da zna što želi. Ona djeluje do mog trbuha, a natrag do moje noge. Polako klizi od vrha prema dnu, a zatim se ponavlja nekoliko puta.
Dok je stigla do samog vrha, spušta ruku na moju nogu i cijelom rukom klizi prema gore preko moje zdjelične regije. Svaki put malo više ispruži prste. Ponavlja isti pokret na desnoj nozi, a zatim se vraća na lijevu.Čini se da ovaj put čini više usklađenih napora s klizanjem.Čini se da ovaj pokret ima više svrhe. Sada primjećujem kako podiže lijevu ruku koju premješta sebi.

Cijelo mi se tijelo diže od zadovoljstva, glava mi se vraća unatrag i oči mi se zatvaraju. Zatim još jedan. Ulazim i pomoćnica me odvodi do stola za masažu. Kaput je kratkih rukava;ruke su joj preplanule kao i noge. Ima vrlo blagi osmijeh na licu, ali njezine oči govore sve što trebate znati. Prvi put vidim ženu koja me miluje po tijelu zadnjih dvadeset minuta. Mislim da me vidjela kako gledam.