Pronaći poslove u Mumbaiju

Moj muž je radio od kuće dok su djeca na školskom odmoru, pa smo mogli malo razgovarati i razgovarati dok su oni uživali u obroku koji je kuhao moj muž. Rekao sam mu da ga uzme kasnije nakon večere, a on mi se samo zločesto nasmiješio prije nego što je rekao da se veseli ponovnom odlasku u moju sobu. Odabrala sam odjenuti svoju bijelu, gotovo prozirnu košulju na kopčanje uz usku crnu suknju. Sjeo je na mali kauč i povukao me za ruku dok nisam stala pokraj njega. Na sastanku su nam se pridružili i ostali članovi tima, a to su Bernice i Ally, kao i naš sponzor projekta, Ron. i Bojan na 11.. Uživali smo u laganim razgovorima koji nisu uključivali posao jer smo se svi složili da ćemo sve radne teme ostaviti po strani za sljedeći dan kada smo nastavili naše sesije. Kad mi je rekao da imamo samo 3 minute prije našeg sastanka, uspaničila sam se i samo popravila tangi da pokrije macu i povukla suknju, a da nisam ni pomišljala oprati njegov džins sa svoje pičke pronaći poslove u Mumbaiju. Namjestio se između mojih nogu i još jednom stavio svoj kurac u mene. Zatim mi je stisnuo obje bradavice s dovoljno pritiska da ga iskoristi kao polugu da zabije svoj penis dublje u moju pičku. U ovom trenutku, već sam zaboravio stvari koje sam želio raditi, i samo sam htio biti pojeban. Kad je Ralph ustao po piće, Bojan mi se zločesto nasmiješio i rekao: "Hej profi!".

Bojan je znao da nemamo puno vremena prije nego što trebamo sići u susret s ekipom, pa mi je pomogao da ustanem i dao me sjesti na uredski stol u kutu sobe. Htjela sam oprati tange da ih riješim mrlja od sperme, ali zazvonilo je i znala sam da je Bojan. Dok mi je trljao stidne usne i klitoris, mogla sam osjetiti kako mi se sokovi od pičke nakupljaju i na kraju počinju teći niz unutarnju stranu bedara. Sišao sam u prostor za doručak hotela u prizemlju i vidio kako Bojan već pije kavu.

Kad je završio, dao mi je topli, mokri ručnik za lice da se mogu osvježiti. Kad je završio, dala sam mu torbu prije nego što sam ga izvela iz svoje sobe.

Naslonila sam ruke na njegovo široko rame za potporu, a zatim sam se počela vrtjeti po njemu, pokušavajući trljati klitoris o njegovo međunožje svaki put kad sam se spustila niz njegov penis. Zatim je stavio ruku u moju suknju i bio je oduševljen osjetivši da nemam gaćice."Lijepo! Pretpostavljam da ste se spremali za još jednu rundu?"upitao je stidljivo."Ne! Upravo sam ti ispirao spermu sa svojih gaćica kad si me uznemirio."odgovorila sam."Pa to možeš učiniti kasnije, nakon što završim s tobom!"rekao je kad je jednom rukom počeo trljati moj klitoris dok je drugom rukom zakopčao muhu.

Prije nego što je izašao, nježno je posisao svaku moju bradavicu i rekao mi da ih samo mora poljubiti za laku noć. Kad smo stigli u hotel, dogovorili smo se da se nađemo u 18:45 u predvorju prije nego što se vratimo u naše sobe da se malo opustimo. Nastavila sam grbati na njemu sve dok nisam osjetila još jedan mlaz tople sperme u mačkici.