Montreal dating besplatno

I moram se zapitati koju bi novu poziciju šef uopće mogao imati na umu za tako odanog i višestruko talentiranog zaposlenika - možda bi to mogao biti put koji bi mogao dovesti do nastavka?Nadam se. Ako bi se podnositelj zahtjeva pokazao sporim u odgovoru na naredbe, uklonjen je iz skupine. Nadam se gospodine da bih mogao isprobati njezine vještine lizanja maca ako biste uživali u tome da se vaši droljavi zaposlenici jebaju.
Jutros sam gospođici Johnson dao osnovne upute o početnim pozicijama. Visoka je 5'3" i ima 135 funti. Pažljivo razmisli prije nego što progovori i ima ugodno držanje. Kontrola mišića i koncentracija na njenom licu bili su impresivni (2g). Prvo sam je uputio da kleči s prikazanim sisama, razmaknutih bedara i razdvojenih usana. Kad sam privezao kurac, željno ga je popušila. Naučio sam je položajima koje ste me naučili gospodine, kako bi mogla pokazati svoje dupe, pičku, usta i sise za vaše zadovoljstvo. Kandidati koji su prošli ovu početnu provjeru pozvani su na osobnu raspravu o vašim strogim standardima kvalitete i točnosti, kao i o činjenici da bi na ovoj poziciji od njih zahtijevalo da se pozabave svim vašim potrebama. Ipak, reći ću da, unatoč ovoj rečenici, "razumijem da imate novu poziciju za mene i da tu ulogu mora ispuniti druga osoba", šef je lud da zamijeni gospođicu Morgan, jer je gotovo nemoguće zamisliti da netko radi bolje posao na svojoj trenutnoj poziciji nego ona. Kad je posrnula dok mi je donosila čašu vode, tražio sam da se pojavi na sve četiri kako bi primila nekoliko udaraca od mog vesla. Bila je vješta u svakom i činilo se da želi više korekcija i više položaja (2e i f). Također je pokazala svoje dupe i pičku tako što je stajala na prstima i savijala se savijenih leđa. Proveo sam neko vrijeme s njom na tlu dok se činilo da reagira na poniženje što je gola i što joj je rečeno da puže montreal dating besplatno. Bilo joj je potrebno vrlo malo prilagodbe i činilo se željnim pokazati svoju vještinu sisanja penis, kao i potencijal da pojebe tvoj kurac svojim sisama (slika 1f i g). Doista, vjerujem da je eventualni orgazam gospođice Johnson na mom plastičnom kitu potaknuo moj jučer ukor. Doista, objasnila je da se zajebala s brojnim priborom u svojoj kuhinji, kao i povrćem, pa čak i četkom za kosu.
Odmah je odgovorila na rane testove u vezi s autoritetom tako što mi je brzo natočila čašu vode i provokativno hodala po sobi okrećući bokove prema uputama. Nadam se gospodine da će jedan ili oba ova kandidata ispuniti vaše zahtjeve.