Hrvači iz reddita

Trebali su mi tjedni da ga odvedem u krevet. Kylie je zaurlala i pošla sa mnom, a njezini su unutarnji zidovi pulsirali i uzburkali. Da sam ikada nosila grudnjak, bio bi to 32B, ali ne nosim grudnjake... Jednostavno nisam htio slušati. "Mama je saznala da sam ševila tatu mjesecima." Boreći se da zadržim svoje lice ravnodušnim, ja odgovorila: "I nisi mislila da je to ništa loše." "Ne", odgovorila je mirno. Razmislio sam o tome i odlučio da se mogu izvući tražeći sliku ili dvije od svakog podnositelja zahtjeva s obrazloženjem da ih želim prepoznati kada dođu na vrata. Na moje oduševljenje (i ne malo iznenađenje) svi su brzo odgovorili s barem jednom fotografijom, a nitko nije izrazio prigovor.
stisni moje veliko okruglo dupe dok mi lupaš po mački tako jebeno dobro . Djevojke su druga stvar. "Sviđaju li vam se moje sise, gospodine?" upitala je djevojačkim glasom. Shvaćate li moje razloge ovdje? Carolina je odlučno kimnula.
"Mmmmm, tako je, gospodine, zgrabite to čvrsto malo 19-godišnje dupe. Očito imate svoje razrede, ali bih trebao da provedete većinu svog ostatka vremena ovdje.
Nisam imala ništa bolje raditi dok se Hope nije vratila iz škole, a Kylie je rekla da i ona ima slobodan dan i da je došla u moju kuću u 9:30 ujutro. „Želiš li znati moju veličinu grudnjaka?Svi dječaci rade. Vratio sam se kući, sjeo i uspio nekoliko puta duboko udahnuti prije nego što je zazvonilo na vratima.

Tada me sinula jedna misao."Ali znaš što ja volim još bolje od stiskanja?""Gledati kako se mreška i odbija od udaranja koje ti zadajem."Nagnuo sam se naprijed i uhvatio je za laktove, a zatim joj povukao ruke unatrag."Jebati!"Kylie je vrisnula od iznenađenja. Nemam velike sise da privučem njihovu pažnju, ali kada mogu vidjeti moje bradavice, nije važno hrvači iz reddita. molim vas, gospodine, možete prestati kažnjavati moju mačku sada—ahhhhh—molim!"Eksplodirala je u vrisak dok je još jedan siloviti orgazam preopteretio njezin sustav. Opet je došla, pa opet, pa opet."Sviđa ti se to, mamice?"zarežala sam."Voliš da te uzimaju i uzimaju i uzimaju kao moja mala jebena igračka? Sada si u mojoj jebenoj milosti.""Molim vas, gospodine, bit ću dobra dadilja, neću više masturbirati u vašem krevetu", mjaukala je Kylie.Što?"Obećavam da više nikada neću gledati vaše seksualne snimke, niti špricati po jastuku vaše žene... Moram sustići."To je općepoznato.