Web stranica za upoznavanje liječnika

Spustila ga je na pod, a zatim posegnula iza sebe da skine crni grudnjak. Upravo su čavrljali kada je Anne spomenula da je Amber već pronašla nešto što bi dodala njihovoj zabavi kako bi mogla proslaviti što je velika majstorica."I ona će to učiniti odmah!"rekla je Anne."Što?"upitala je Amber zaprepašteno."Što se dogodilo s čekanjem na pravo vrijeme?""Ovo je pravo vrijeme.
Zatim je počela trljati čipkaste gaćice o Amberinu macu. Otvorila je oči i nacerila se nevjerničkim pogledima koje je dobivala od Abby i Teri dok joj je mokraća curila iz gaćica. I ona je zubima i ustima izvukla gaćice s Amberine mace. Anne se nasmijala."Pa, pokušavao sam pronaći nešto što bih mogao predstaviti grupi kako bih mogao proslaviti svoj status velikog majstora i našao sam nešto, ali ne znam kako ćete to prihvatiti.""Pa da. Shvatila je da je netko liže!Nastavilo se i ona je zastenjala od intenziteta užitka.

Zastala je na trenutak kako bi se divila Abbynim grudima, ispruživši ruku da pomiluje jednu prije nego što joj je rečeno da to nije ono što bi trebala raditi. Sjedili su za računalom u knjižnici, gdje je bilo malo šanse da im netko gleda preko ramena. Kad je izbačen na njezino računalo, pustila je video.

Anne je prestala trljati gaćice o Amberinu macu i na svoje iznenađenje, razdvojila je usne i počela gurati Abbyne crne čipkane gaćice u njezinu macu!Dok je gledala, Anne ih je migoljila i gurala i ispitivala i polako, ali sigurno, gaćice su bile nagurane u nju sve dok se nije vidio samo najmanji komadić, koji je virio između Amberinih obrijanih usnica."Vau, to izgleda tako vruće", rekla je Anne, a Abby i Teri su se složile dok su gledale kako Anne radi na Amberinoj mački. Abby je samo izgledala zamišljeno, ali nije reagirala. Prstima je milovala Amberinu macu, osjećajući njene zalizane vlažne usne, zasićene od nedavnog orgazma. Osjetila je kako joj maca trne pri pomisli na to što radi.
Dok se previjala od graditeljskog užitka, bradavice su joj odjednom bile usisane, obje u isto vrijeme. Amber je nervozno gledala od lica do lica i nije mogla vidjeti ništa osim uzbuđenja u njihovim pogledima.

Tijekom ostatka dana, Amber je sjedila u razredu, pitajući se što bi drugi učenici mislili da znaju da sjedi u gaćicama u kojima se smočila. Amber je otišla kući u plave tange, Abby u Amberinom zelenom pamuku, Teri u ružičastim tangama i Anne u bijeloj čipki koja je bila prvi par na koji su se popizdili u školi.
Amber je stajala ispred triju djevojčica, koje su se smjestile na namještaj oko nje i otkopčale patentni zatvarač koji je spuštao prednji dio njezine školske haljine. Za nekoliko trenutaka poljubila je svoje druge dvije prijateljice, a objašnjeno joj je da kao velika majstorica sada ima pravo izmišljati nove načine da se djevojke zajedno zabavljaju s gaćicama ako to želi. Skinula je crne čipkaste gaćice prije nego što je kleknula između nogu.

Napokon je isključila računalo i otišla u krevet. Amber je uključila svoj USB pogon, a zatim pustila Anne prvi video koji je vidjela na kojem djevojka piški u gaćice. Nikada prije nije baš gledala pornografiju osim kad je slučajno naišla na nju i sigurno se nikad prije nije toliko uzbuđivala gledajući slike golih žena. Nakon više od ovoga nego što je mislila da bi mogla izdržati, i, pretpostavljala je, sa sve tri djevojke koje su lizale i probirala njezinu macu, Amber je osjetila kako eksplodira, orgazam joj je prošao kroz tijelo do te mjere da su joj se tresli bokovi i noge sa zadovoljstvom.

Jako se trudila razaznati postoji li ikakva zloba, ali ako i postoji, nije joj našla ni traga.“Vjerovat ću ti”, rekla je tiho. Kliknula je na nju, misleći da bi to bilo nešto poput djevojke koja na sebe poliva vrč vode i bila je zapanjena otkrivši da kada se stranica otvorila izgleda kao da je to video na kojem se djevojka zapravo piša s gaćicama i dalje na sebi .
Sjedili su i razgovarali do kraja pauze za ručak, dopuštajući im da im se međunožje osuše web stranica za upoznavanje liječnika.