Arheomagnetsko datiranje u arheologiji

Njezina druga ruka bila je zauzeta, dok je posegnula dolje i iza Jadzije da se poigra mekim mesom svog dupeta. Nešto što Trillu uopće nije smetalo arheomagnetsko datiranje u arheologiji. Najveći dio kojega je kopirala od domaćina njezin je Dax simbiont zauzimao u ovoj eri.
Bilo je nemoguće odoljeti tako ukusnoj poslastici i dok su se njezine usne sklopile oko jedne od debelih bradavica, jezik joj je već prekrivao svoju želju. Na neki su način bili definitivno poboljšanje u odnosu na uniseks kombinezon njezine vlastite ere.

Ušavši u praznu sobu, upotrijebila je jedan od računalnih terminala kako bi locirala šefa komunikacija. Ne želeći pokušati objasniti sintehol, Jadzia je umjesto toga rekla da bi joj se svidjela. stoljeća s kojim je jedan od njezinih domaćina razgovarao.
Jadzia je upravo završila s poklanjanjem Uhurinog drugog humka istu pažnju koju je posvetila prvom kad su promijenili položaje, a Nyota je pomaknula usta prema manjim globusima. I dalje se krećući uz glazbu, Nyota je uzela Jadziju u naručje i zajedno su počeli plesati. Prošle su godine otkako nije imala pravu stvar.“O, to je dobro”, rekla je Jadzia dok je spuštala svoju sada praznu čašu, misleći da bi njezino vlastito vrijeme moglo biti naprednije, neki bi čak rekli i civiliziranije, ali da se i za ovo primitivnije vrijeme ima puno toga za reći."Uključit ću glazbu", rekla je ljubazna voditeljica dok je rukom prelazila preko terminala za pristup računalu."Imaš li neku prednost?""Što kažeš na Sorvanov sonet?"predloži Jadzia."To je moje omiljeno glazbeno djelo", rekao je iznenađeni Uhura."Iznenađen sam da to uopće znaš.

Jadzia je osjetila kako joj se oblik koji je pristajao uniformi olabavio dok su Uhurini okretni prsti poništili stege koje su je držale na okupu. Nyotine usne nježno su se okrznule o Jadzije, ostvarivši najkraći kontakt.

Promatrajući Uhurine oči, Jadzia je zahvalila na njenoj dalekovidnosti u korištenju medicinskog kamuflažnog lasera kako bi sakrila sve svoje priče, a ne samo one koje su bile vidljive izvan njezine uniforme. Ipak, bilo je dovoljno dobro ostaviti službeniku u posjetu široku slobodu ako nije bila zainteresirana.Čak i da nije bilo potrebno da Jadzia pronađe put u svoje odaje, sigurno bi se zainteresirala.“Voljela bih to”, odgovorila je Dax, dajući u svom odgovoru nagovještaj mogućnosti nečeg više od rane večere. Bila je mala, gotovo skučena po standardima njezina vremena, ali čak bi i kapetan Kirk imao kabinu koja nije bila puno veća. Naposljetku će netko pogledati kraj njezina osmijeha i ove uske uniforme i pitati tko je ona.

Uvažavanje koje je, potaknuto njezinim zajedničkim sjećanjem na vrijeme koje je Curzon proveo s njom, toliko je privuklo Trillinu pozornost da gotovo nije primijetila da je poručnik ustao sa stolice i krenuo prema turboliftu. Osjećaj koji se više nego udvostručio dok je svojim vlastitim jezikom pritisnula naprijed kako bi susrela Uhurin. Tada je Jadzia uzela gornju ruku, točnije, donju ruku dok je klizila prstima između Uhurinih nogu.

Obje su žene nekoliko trenutaka stajale šutke dok su tihi zvukovi ispunjavali sobu. Imalo se što reći za uniforme ovog Enterprisea, pomisli Jadzia. Posegnuvši iza ljepotice od ebanovine, počela je raditi i na onima svoje haljine. Seksualna agresivnost koja ju je privukla diplomatu imala je svoje podrijetlo kad je bila mlađa. Dah je postao kraći, a riječi teže.
Bile su to uspomene koje će Admiral i dalje cijeniti godinama kasnije i koje će ponijeti sa sobom kada putuje."Želite li piće", upitala je Nyota dok je otvarala jedan od ormarića i vadila mali dekanter."Imam malo Saurian brandyja koji čuvam za posebne prilike.""Postoji li neka druga vrsta?"upitala je službenica Enterprisea, misleći da je pitanje njezine gošće čudno. Dizajn haljine uključivao je ugrađene grudnjake tako da su im ostale samo par gaćica. Zvjezdani brod trenutno u orbiti oko svemirske stanice K-7. Ovoga puta vatre koje su počele gorjeti u svakom od njih ostale su neobuzdane dok su njihove ruke tražile svoja najintimnija mjesta.

"Želite li da ja to učinim. Pogledi su im se na trenutak susreli, zadržavši se nakratko prije nego što je Uhurin pogled pao kako bi zagledao ostatak Daxova tijela.

Ne poznato plovilo klase Galaxy kojim je zapovijedao Jean Luc Picard, već originalni brod klase Constitution kojim je zapovijedao James T. Krećući se polako po sobi, toplina njihovih tijela mogla se osjetiti kroz njihove uniforme dok su se pritiskali jedno uz drugo."Šteta što nismo naletjeli jedno na drugo na početku odlaska s obale", rekla je Nyota blagim glasom dok je svoje usne približila Jadziinim, "imali bismo mnogo više vremena.""Pretpostavljam da tada jednostavno moramo maksimalno iskoristiti vrijeme koje imamo", odgovorila je Jadzia dok je i ona približavala usne. kontaktirajte je i vratite jedinicu za vas?" "Ne, to neće biti potrebno", rekla je Jadzia sa svojim najboljim osmijehom.