Mjesta za upoznavanje katmandu

Pusti me da se smjestim ovdje, a ti idi gore u našu sobu.

Smješkajući se u sebi, spustio je svoje tijelo na njezino. Provest ću večer hraneći te jagodama i šampanjcem i voditi ljubav s tobom iznova i iznova."rekao joj je Brian, gledajući kako joj oči svijetle poput djeteta."Još nisam završio s razmaženjem.""Mmmm, to zvuči divno. Nije čula korake iza sebe sve dok nije bilo prekasno. Uživala je pomažući Brianu da namjesti Lainieino iznenađenje - Michelle je znala za tajne želje koje je Lainie gajila, iako je bila sigurna da je Lainie zaboravila da je i Brian znao.

Muškarac je bacio otrcane ostatke njezine haljine na pod i zakoračio oko kraja golemog kreveta. Lainie se prisjetila mjeseci dopisivanja putem e-pošte, zatim noći kada su se dogovorili da se sastanu u taverni koja je bila na jednakoj udaljenosti između njih.

Mogla je čuti svog otmičara kako dahće, pomalo iscrpljen od borbe koju je pokušala podnijeti. Spustio ih je ispod njezinih bokova i brzim ih trzajem otrgnuo s njezina tijela, materijal je zagrizao u meko meso na stražnjoj strani Lainienih nogu. Nježno joj je masirao bedra, gnječivši mišiće da se pokore. Osjećao je kako se migolji uz njegovu ruku, ne želeći podleći tom osjećaju, ali nema izbora. Suze su joj tekle niz lice. Nadvisivši se nad njom, činio se tako golem, veći od života, gotovo nestvarno. Njezin je um pokušavao kontrolirati neprihvatljivu reakciju njezina nelojalnog tijela, ali nije bilo koristi. Michelle dolazi po Saru u deset, a onda dolazi po mene. Uskoro je Sarah pomagala Lainie pričvrstiti dijamantnu ogrlicu koju joj je Brian dobio za njezin posljednji rođendan, a Michelle je pakirala posljednju njihovu torbi."Izgledaš predivno, Lainie. Tiho je poželio da Michelle požuri i stigne ovamo, imao je puno posla prije ove večeri. Izvukavši ga, upitala je: "Misliš li da će mu ovo okrenuti glavu?""Nije da vam treba pomoć za to, ali da, rekao bih da bi to bilo dobro."Michelle se nasmiješila svojoj prijateljici i namignula. Duboko je udahnuo njezinu mošusno slatku aromu. Obavezno odjeni ono što čini da se osjećaš posebno i seksi.
Nasmijavši se njezinom nedostatku pjevačkih sposobnosti, gurnuo je vrata između soba i gledao je kako nanosi maskaru na svoje prekrasno duge trepavice. Uostalom, o ovoj temi nisu ni razgovarali od svog ilegalnog sastanka na računalu, tako davno."Iznenadit će se", mislio je u sebi dok je uočio što je tražio.– Savršeno, baršun. Bio je njezin dragi u srednjoj školi, i još uvijek je bio ljubav njezina života, ali bilo je devet godina s kojima nisu razgovarali niti se vidjeli.
U koje vrijeme bih uopće trebala biti spremna i 'odjevena za ubijanje'?"Lainie još uvijek nije imala pojma koji su Brianovi planovi za njezin rođendan i bila je jako znatiželjna."Doći ću po tebe u šest sati u predvorju mjesta za upoznavanje katmandu. Na njegovu sreću, to je bio dar u kojem će oboje uživati. Lainie, njezina najbolja djevojka Sarah, i Michelle, njena druga najbliža prijateljica i također Brianova tajnica, stigle su u toplice na vrijeme. Prerano je bilo pet sati i vrijeme da se pripreme za Briana i njihov spoj.– Bože, tako se dobro osjećam. Naslonivši se na vrata, počeo je pjevati s njom.