Značenje datiranja vrijednosti

Svi su te večeri otišli sretni osim Glende i mene. Zapravo smo skoro propustili sestru koja nas je pozvala na termin zbog našeg smijeha.

Kako nisam napunio wc školjku, nikad neću saznati. Zavukao sam joj ruke u užad vezane za ogradu kreveta. Međutim, ono na što nitko nije bio spreman je rasprava koja je uslijedila."Dečki, doktor je bio ovdje nekoliko puta i nije mi dao mnogo dobrih vijesti o kojima bih razmišljao. Kad bih morao nagađati, rekao bih da je to bilo zato što sam prije nekog vremena prestao voljeti Eileen zbog načina na koji se ponašala prema meni. Glenda i ja smo odlučili pričekati da vidimo što se dogodilo s Eileen. Glenda mi je sada bila potpuno izložena i nisam je morao dizati da skine odjeću. Zaključao sam sve u prtljažniku i krenuo prema Glendinom uredu."Zvučiš kao da se bojiš da sam možda zaboravio sastanak.""Ne baš, Davide, samo mi je drago što te vidim.
Kad sam dildo proradio otprilike na pola puta;Glenda me molila da je poševim. Tako mi je drago jer je zazvonio telefon i pozivatelj je rekao da je to Glendin uredski broj."Ovaj dan samo vuče Glendu.

Koliko god ja to mrzio, mislim Glenda bi trebala odgajati dijete kao svoje, a ja ću biti samo teta."– Valjda mi onda ne smeta što sam 'Ujak David'. Srećom, bila je uslužna službenica koja je znala sve o proizvodima koje je prodavala pa sam dobila sve što mi je trebalo. Glenda se toliko uzbudila da je odjednom osjetila snažnu želju da se usra pa sam morao požuriti, odvezati je i pomoći joj ustati.

Bili smo oduševljeni! značenje datiranja vrijednosti. Liječnik je naručio ultrazvuk abdomena i vijesti nisu bile dobre. Vijest je bila ono što smo očekivali, ali smo ipak bili uzbuđeni. Kada se moj kurac približio njenom licu, Glenda je okrenula glavu i pokušala uhvatiti moj kurac u usta.