Pitanja o izlasku esl

Ušao sam između njezinih nogu, ali umjesto da se odmah spustim na nju, samo sam pogledao njezinu macu. I te sam noći puno naučio. Nisam se htio odreći onoga što imam s Daveom i Kathy, ali sam želio istražiti i ovo novo. Ljubimac postaje sama sebi žena.

Samo tražim da nas ne osuđuješ zbog toga kako živimo. Prošetali smo do zgrade studentskog saveza upoznajući se. Stajao sam iza nje u uniformi.
Dave je mislio da bih trebao pohađati razred prije polaganja ispita, ali nisam htio čekati. Ona i dalje kaže da je Dave najbolji jebač ikad svaki put kad je pojebe.
Onda me tijekom polugodišta moj učitelj likovne kulture pozvao u svoj ured i rekao: "Ove godine nisi crtao. Pet je jako narastao otkako je došla živjeti s nama. Pružio sam mu svoj povodac i kad ga je povukao, bio je zakačen do Nancynog trbušnog prstena. Nikad nisam rekla Daveu za ovo. Razgovarali su kao stari prijatelji. Mama i tata su možda imali plan za mene, ali kada su ubijeni postao sam rob svijeta od kojeg su me štitili. Osjećao sam se kao da idem u prvi razred kad mi je Dave govorio: "Ne pričaj sa strancima, ne radi ovo, ne radi ono, pazi na ........." On nastavilo se i dalje. Baš kad se izvlačio, ušla sam da im kažem da je večera spremna. Onda kad dođe kući, ti ćeš ga popušiti u vrata? Sve je to bila istina?"Bio sam zauzet večerom i rekao: "Možda neće tako ići večeras s tobom ovdje."Zatim sam se okrenuo da je pogledam i rekao: "Osim ako nisi bila odjevena na isti način. On gleda na zatvorsku kaznu, a Daveov odvjetnik kaže da bih trebao dobiti dobru nagodbu pitanja o izlasku esl.
Roditelji su me školovali kod kuće i nisam ni s kim osim s njima imao kontakt.