Portland oregon spojnica

U prostoriji osvijetljenoj svjetiljkama, žarile su. Zabijam kurac što dublje mogu u nju, osjećajući kako joj je glava udarila u stražnji zid. Eksplodiram, a moja sperma štrca u njezinu pičku.

Upoznali smo se kao ljudi u velikom gradu. Oboje dahtamo, maknem se s nje, pužući do nje dok je dahtala i pokušavala doći do daha. Dva moja prsta klize u njezinu vruću macu uz zvuk sisanja portland oregon spojnica. Otkrivanje njezinih unutarnjih usana i svjetlije ružičasti klitoris dali su neometan pristup mom jeziku. Njezin mošusni miris bio je opojan. Povukla je usta i pogledala me dok mi je još uvijek mazila kurac pitanja o izlasku esl.

Zatim ocrtajte nabor gore-dolje sa svake strane njezinih tamnijih latica. Glavu unatrag, rukama valjajući bradavice, pomaknula je bokove u iščekivanju.

Njezine su se noge naizmjence sklapale oko mojih bokova i spuštale pete u madrac kako bi se podigle u mene. Podižem vrh jezika ispod poklopca njezinog klitorisa i njezini bokovi skaču i grize, a njezine ruke hvataju moju glavu.

Tamnoružičaste usne, gotovo smeđe. Vruća, čvrsta i glatka.

Drugom je rukom obrisala dribling s brade i naslonila se. Ona ispušta tihi dah dok se protežem i punim joj macu. Jauci su se srušili na stenjanje od ekstaze. Potreba mi ponovno raste u utrobi, a njezini orgazmični postupci i miris ponovno su napili moj debeli kurac.
Nešto što sam iskoristio tijekom večeri. Njezina, usta i ruke probijale su se niz moje sada golo tijelo, poljupci niz moj trbuh, dok su se ruke igrale mojim jajima, a njezin palac milovala je donju stranu moje zategnute osovine.

Prevrćem prstima gladeći njezin prednji zid. Otkotrljam se po njoj, koristeći koljena i kukove da joj raširim još uvijek drhtave noge. Njezina tamna valovita kosa, koja joj se spuštala između ramena, imala je svijetle pramenove.

Isprva je bilo nesigurno dok su dvoje novih ljubavnika međusobno istraživali granice, potiskivajući i povlačeći strasti druge osobe. Bila je obrijana, s samo tamnom trakom podšišane dlake na stidnoj brežuljci. Klanjam se po njezinu klitorisu, ravnim jezikom pritiskam njezin klitoris, gutam sok od njezine mace, miješajući se s vrućim pljuvačkom. Noge su joj se raširile, a zatim povukle, dajući mi bolje kutove da joj ugodim.
Pogledala me u očekivanju. Prošla je prstima kroz njega dok smo nastavili razgovarati na kauču.

Razgovaram s njom da imam s kim razgovarati dok boravim izvan moje hotelske sobe.