Kompenzirana definicija datiranja

Međutim, zbog poniženja nije mogla dopustiti da ovo prođe.
Nije čak ni bila sigurna zašto je to uopće učinila. Možda bismo se mogli vratiti unutra, pa bih mogao oprati lice umjesto tebe."Roxanne je krotko odgovorila, znala je da njezina božica neće ponijeti isprike, a osim toga, ako bi joj to dalo priliku da opere Susanine grozne sokove s lica, onda bi se sve isplatilo."Hmmm, možda kasnije. Naravno da nije za testiranje spola zbog opasnosti od higijene, ali ako ga osjetite i njegove značajke trebale bi vam dati prilično dobru ideju o tome što radi nakon što ga upotrijebite."Chelsea je objasnila kako je izvadila neonsko ružičasti strapon iz jasno već otvorene kutije kompenzirana definicija datiranja. To je nasmijalo Chelsea, ali nije bilo šanse da odbije ovu ponudu. Chelsea bi joj mogla dopustiti da zadrži haljinu ako stvarno želi, ali Savannah bi bila Posljednje što je željela bilo je naljutiti Savannah pa je umjesto toga polako skinula haljinu, ostavljajući je golu osim čarapa i tenisica, otkrivajući njezin novooblikovani i obojeni stidni grm. Zajedno s džepom na vrhu dildo dijela kao i duž cijele osovine potiče prave osjećaje."Chelsea nastavlja."S gelom u vanjskom sloju dilda, osjeća se gotovo kao pravi kurac za onoga koga jebeš. Bilo je remenja bilo koje vrste, klasičnih pojaseva, nekih remena s prstenom na koji se može pričvrstiti dildo usisne čašice, feldoesa, čak je bio i bizarni pojas na koji je bio pričvršćen kalup za stopalo. Roxanne se odmah zabrinula kamo je otišao?I što je još važnije, koliko bi dugo morala čekati ovdje na otvorenom sa Savannom koja je drži uzicu?Bilo je to pokvareno, ali Savannah se nije činila nimalo zabrinutom.

Osim što mu je laknulo, upravo je sada uspio napraviti dovoljno portland oregon spojnica. Roxanne je dala sve od sebe da samo pogleda dolje u tlo i izbjegne kontakt očima. Njezina je maca bila mokra, ali osjećala se umorno nevjerovatno. Jedno je bilo učiniti to u sigurnosti njihovog spavaonice, ali u seks shopu pred ženom koju nije poznavala bilo je nešto potpuno drugačije." Kao što sam rekao, ovdje možeš biti ono što si.
Polako je postalo njezino čvrsto uvjerenje. Pogled joj se zatim spustio dok je pregledavala oznaku na njezin ovratnik.« »Drago mi je što mogu svjedočiti svom radu. Mogla je čuti šokirane dahtanje i razaznati šaptane riječi poput "čudan", "smrdi" i "maca". Uzevši Roxynu bradu, Chelsea ju je podigla i uz osmijeh se zagledala ravno u njezino rumeno lice. Zaista bi se trebao smatrati sretnikom, ja bih se trebao držati ovoga. Tvrda jezgra s pomalo stisljivim vanjskim slojem.
Radilo se o stvaranju dobrog provoda za dva igrača dok je svaki zadovoljio potrebu. Na njezino iznenađenje, vlasnik trgovine je odgovorio zabavljeno."O moj Bože, jesam li upravo čuo suptilno šmrcanje kad mi je ljubila stopala? Umišljam li to ili je stvarno to učinila? To je smiješno."Chelsea je rekla kako je ova djevojka voljela poniženje.
Normalno da je primijetila reakciju poput ovog njuškanja, pustila bi da prođe ili bi joj samo polaskalo, znajući da ima posla s fetišistom stopala.