Apsolutni artefakti datiranja

Imala je pakleni refleks usta i stvarno se mučila s mojim kurom. Počeo sam gurati naprijed-natrag. Okrenuo sam je pokazujući njenu neodoljivu vaginu.

Stenjala je tako glasno i tako često. Imao sam njezine sise gotovo prekrivene crvenim voskom dok je svijeća dogorjela. Poslao sam je da ode oprati spermu s lica i osušeni vosak s grudi. Posegnuo sam u torbu i zgrabio uže lijevom rukom. Zajebala se najbolje u životu. Prešao sam rukom preko njezine vagine i ona je zastenjala. Pa sam shvatio da ću je dobiti samu i kako ću je poševiti. Pustio sam njezinu vaginu za sada. Stigao sam tamo i pogledao oko sebe i činilo se da njezinih roditelja nema.
Otkrio je lijepi ljubičasti grudnjak s ružičastim točkicama. Imao sam sve što mi je trebalo i oko 10 sati otplovio sam prema njenoj kući. Primijetio sam da je njezin otac odlazio oko 6:30 svakog jutra na posao, a majka bi odlazila oko 8 svakog jutra. Nisam trebao biti tako zla i okrutan prema tebi. Zapalio sam svijeću i držao je iznad njezinih senzacionalnih sisa. Zatim je progutala ono što joj je sperma bilo u ustima apsolutni artefakti datiranja. Zastenjala je od zadovoljstva.Čak i da nije htjela, uživala je u ovome. Sjeli smo na kauč, a ja sam stavila torbu među noge."Pa što je Nate?"upitala je u iščekivanju. Nakon što sam joj svezao noge, ponovno sam je bacio na tlo, licem naprijed. Moj kraj u svakom slučaju.da je otjera ako ima bejzbol palicu i čeka ga?ili da padne ako ima ED, a ona mu se rugala?ili da je spriječi da ga siluje po četvrti put kada se pokaže da je nimfokinja?Da.čemu je to bilo?Ostavljam to čitatelju da razmisli. Nije se bojala. Razmišljajući o svim stvarima koje bih učinio drugačije. Sve više sam je jebao u grlu dok nisam skoro došao i morao ga izvući."Ti ćeš me pojebati, zar ne?"Rekla je s pogledom iščekivanja. Imala je lijepo zategnuto tijelo nego što bi itko mogao sanjati i impresivna prsa s C čašom. Na moju sreću, ovo mi je dalo veliki prozor da odglumim svoj plan. Bio sam vrlo sramežljivo dijete i nisam baš bio otvoren pa sam nasilje prihvatio kao da je normalno. Uvijek sam viđala Sama u školi, ali među nama nije bilo puno komunikacije. Zašto mi se ne osvetiti u isto vrijeme.