Kozmičke zrake i datiranje ugljika

Tijelo joj se izvijalo u zraku dok je stenjala.– Reci mi istinu, djevojko. Master je pričvrstio dugu uzicu za Kellyn ovratnik i nastavio je odvoditi s pozornice. Njezine su oči poletjele na njegove."Kakav prekidač gore?""Optužujem te da zalutaš, glupane."James se nacerio dok je iz torbe izvlačio staru Ramonesovu košulju i navlačio je."Mislim da je to unijelo malo realizma u predstavu kozmičke zrake i datiranje ugljika. Odspavaj malo. Dok se vraćala kući, njezin je mobitel više puta zujao na konzoli hoda s nekom drugom.
Majstor je zalajao svoju naredbu. Čekaj... Očekivala je da će se moći tiho odjenuti i otići ali još uvijek me kontaktira.
onda sam učinio OK?""Djevojko, ti si nevjerojatna."James je zakoračio prema njoj.– Nikad nisam sreo nekoga tko može podnijeti bol tako dobro kao ti. Kleknula je, zatvorenih očiju. Volio bih da te učinim svojim, kako bih ti zapravo mogao raditi neke od ovih stvari izvan kluba."Kelly se nacerila i navukla traperice, ne obazirući se na ubod u nogama."Dakle...

Zato je bilo najbolje ne razmišljati o tome. Mogla bi se udariti - i fizički i metaforički - jer si je dopustila da zaluta. Nastavila je sa svojim danom i oko osam se zaputila u klub. Sjedio je tamo, cerekao joj se, kao da se ništa nije dogodilo, kao da neće izgubiti svoj status ovdje!Namignuo je, vidjevši izraz njezina lica, a ona je poželjela povratiti. Nije očekivala tu frazu.