Recenzije najboljih aplikacija za upoznavanje

Oči i usne su joj bile vlažne. Bojala sam se pomaknuti se. Konačno je odložila knjigu i pustila drugu ruku da joj padne među noge. Glava joj je pala naprijed na prsa i otvorila je usta u tihom kriku. Mogao sam joj jasno vidjeti lice točno iznad knjiga.

Da sam ostao, nametnuo bih se. Stopala joj je bila postavljena ravno na pod, a pete su joj gotovo dodirivale stražnjicu recenzije najboljih aplikacija za upoznavanje.

Bio sam na sedmom katu knjižnice i istraživao za svoju tezu. Sjedio sam apsolutno mirno moleći se da me ne vidi.Činilo se da ima druge brige na umu. Knjižnica inače nije baš dobro popunjena u petak navečer, ali ovo je bio petak prije jesenskih praznika spam za spajanje sastanaka.
Kad je konačno bilo gotovo, uzdahnula je i, maknuvši ruku između nogu, sjela na stolicu.napeo sam se.“Uh”, čuo sam je kako govori samoj sebi dok je malo poravnavala odjeću. Ponovno je promijenila položaj... Sve misli o šunjanju su nestale.

i onda drugi put. Imala je otvorena usta dok je čitala, lagano dahćući. Na licu joj je bio blagi osmijeh zadovoljstva. Veselila sam se produktivnoj večeri.

Pička joj je bila tamna i blistava."O, jebote, da", zastenjala je, "ohhhh Bože... Nakon kratkog odmora otvorila je oči i ponovno počela masturbirati.“Dobro”, pomislila sam, s olakšanjem što još ništa ne moram raditi, “šou nije gotov”.

Podignula je ruku da okrene stranicu, a zatim je gurnula natrag između nogu kako bi nastavila s prijašnjim kretanjem.Čuo sam kako duboko diše. Promeškoljila se u stolici i, podižući suknju, ponovno počela ozbiljno masturbirati. Bilo je u petak kasno navečer. Da se pomaknem, čula bi me i neugodnost bi bila nepodnošljiva. Gledao sam kako joj se ruka pomiče naprijed-natrag između nogu. Nakon samo nekoliko minuta nasmiješila se."O da", rekla je tiho, "tako je bolje."Nekoliko sekundi kasnije, njezino se tijelo napelo i došla je s dugim, tihim stenjanjem praćenim nizom ženstvenih gunđanja. Zatim je, na moje čuđenje, ustala i spustila suknju do gležnjeva!Izašla je iz odbačenog platna ostavljajući se gola od tenisica do lijepih bokova!Očito nije nosila donje rublje. Odmah se nastavila ubrzano milovati."Da!"Čuo sam je kako sikta kroz stisnute zube neposredno prije nego što je ponovno eksplodirala."Unngghh...", jasno je zastenjala."Unn.